prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mimi 222, je viaceri typov adrenalnych adenom, povacsine su to len nekancerozne tumory.
Tj hovorime o nefunkcnom tkanive, ktore je dobre z tela vycistit.
Na cistenie telo pouziva enzymi, takze pomozes telu ak budes brat na prazdny zaludok silne enzymaticke zmesy, pripadne aj jod na kozu(10 kvapiek jodovej tinktury 1-2 x za tyzden)
nina 26, kokosova mucka sa pouziva do varenia, pecenia a pod. Je to dobry zdroj vlaknin. Dochadza v roznych kvalitach a hruvkach, niektore su slabo odmastene(kokosova struhanka) niektore viac, tj su suchsie.
navi, ked si potrebujes rychlo kolonizovat creva po pouziti antibiotik, osobne by som sa nespoliehal, co sa ti vodou podari presmyknut do criev, ale zobral si dobre silnu davku probiotik v enterickom obale. Ved nie su o vela drahsie ako ine.
ginzaj, vetry su obvykle s nedostatku kyselin v zaludku, tam to kvasenie/hnitie zacina.
Niektore zeleniny obsahuju komplexne cukry, ktore nevieme stravit, ale bakterie v crevach zialbohu ano. Takze to vyvola vetry. Su ale doplnky vlaknin, ktore tieto cukry neobsahuju, takze nevyvolavaju vetry. Napr psylium( velmi jemne plevy z indickeho zrna) a pektiny, ktore sa nachadzaju v ovoci(jablka hlavne)
Tie nestravitelne cukry pomoze stravit enzym alfa galaktosidaza, v USA je produkt, ktory to riesi pod menom Beeno(povodne navrhnuty na travenie fazuly bez naduvania)
Oprava: Citricidal 20 ml balenie.
RNG, poraď mi ešte prosím, koľko budem asi potrebovať toho oreganového oleja(10 ml balenie) a Citricidalu (125 ml balenie), aby som sa zbavila tej Candidy, aby som si to mohla objednať naraz. Ďakujem