Otázky na RNG

RNG

mimi 222, je viaceri typov adrenalnych adenom, povacsine su to len nekancerozne tumory.
Tj hovorime o nefunkcnom tkanive, ktore je dobre z tela vycistit.
Na cistenie telo pouziva enzymi, takze pomozes telu ak budes brat na prazdny zaludok silne enzymaticke zmesy, pripadne aj jod na kozu(10 kvapiek jodovej tinktury 1-2 x za tyzden)

RNG

nina 26, kokosova mucka sa pouziva do varenia, pecenia a pod. Je to dobry zdroj vlaknin. Dochadza v roznych kvalitach a hruvkach, niektore su slabo odmastene(kokosova struhanka) niektore viac, tj su suchsie.

RNG

navi, ked si potrebujes rychlo kolonizovat creva po pouziti antibiotik, osobne by som sa nespoliehal, co sa ti vodou podari presmyknut do criev, ale zobral si dobre silnu davku probiotik v enterickom obale. Ved nie su o vela drahsie ako ine.

RNG

ginzaj, vetry su obvykle s nedostatku kyselin v zaludku, tam to kvasenie/hnitie zacina.
Niektore zeleniny obsahuju komplexne cukry, ktore nevieme stravit, ale bakterie v crevach zialbohu ano. Takze to vyvola vetry. Su ale doplnky vlaknin, ktore tieto cukry neobsahuju, takze nevyvolavaju vetry. Napr psylium( velmi jemne plevy z indickeho zrna) a pektiny, ktore sa nachadzaju v ovoci(jablka hlavne)
Tie nestravitelne cukry pomoze stravit enzym alfa galaktosidaza, v USA je produkt, ktory to riesi pod menom Beeno(povodne navrhnuty na travenie fazuly bez naduvania)

eo

Alenda
ja by som ti radila mat aspon zasobu na 12 mesiacov a brat par kvapiek 3x denne do Mesieho pohara vody
ale hlavne mala by si vylucit zo stravy
Bielu muku,Cukor,Sachariny,Kvasnice,Mlieko
Aby Candida nemala z coho zit!
Takato dieta je velmi dolezita
z mojej skusenosti
EO

alenda

RNG, poraď mi ešte prosím, koľko budem asi potrebovať toho oreganového oleja(10 ml balenie) a Citricidalu (125 ml balenie), aby som sa zbavila tej Candidy, aby som si to mohla objednať naraz. Ďakujem

sisa 333

Mam este otazku,kolko mg treba brat koenzymu Q10 aby bol naozaj ucinny?Je to este stale najdrahsia zalezitost,vsade maju tak 60mg,alebo este menej 30mg.Dakujem vam za kazdu odpoved.Drzim vam palce!