prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prepac, ze sa tu obraciam na niekoho ineho. eo, skusala som na to allnewy..., neviem ci sa mi to odoslalo, nemam tu mojich studentov, ktori to ovladaju, ja nie som ziadna prebornicka v tomto smere..
RNG chcela by som ta poprosit,ci nevies nieco o adenomoch na nadoblickach
eo, prosim ta, ake tam mas dodacie podmienky, ceny apod.? Ako si vybrat, co vsetko ponukas...mohol by si , tak aby to zodpovedalo nejakym podmienkam fora, nam to napisat? Ja som objednala cez delibo a nic z toho, asi to nefunguje, momentalne nemam ani kartu, s ktorou sa da do zahranicia platit a dobierka z USA, to asi sa neda...dakujem
Myslím, že obyčajná voda by mohla natoľko zriediť kyselinu, že by probiotiká mali väčšiu šancu prešmyknúť do čreva.
Ja mam problem s travenim prosim porad nemozem sa lahko vyprazdnovat ked jem vlaknini tak som velmi nafukana a mam vetry prosim porad.
navi, probiotika znesu viac kyselin, ako mnohe ine mikroby, preto telo malo na vyber alebo si na ne zvyknut a dokonca ich vyuzit, alebo vyhynut.
Dnes sme na ne prisposobeni, dokonca ich potrebujeme na hromadu funkcii, napriek tomu nechranene ked sa dostanu do zaludka, len malo sa ich presmykne do criev skor nez je ich vacsina znicena kyselinami.
Pre to laboratoria na kvasinky vyvinuli rozne druhy odolne proti kyselinam, odolne proti teplu,alebo zobrali rozne kultury a dali ich do kapsul, ktore sa rozpustaju az v crevach(enteric coated). Tuto verziu uprednostujem.
Alenda, stranka doplnky.com je moj podnik z minulosti. Pokial som ho mal otvoreny, tak som dovazal len zarucene kvalitne a ucinne doplnky, vybrane mnou osobne z desiatok tisicov ktore su na trhu tu, v USA. Samozrejme vsetky boli nezavisle kontrolovane, lebo na samotnych vyrobcov by som sa nespoliehal uplne, preto mali znacku GMP.
Ceske a Slovenske vyrobky su zatial z ovela mensich podnikov, s podstatne mensimi laboratoriami a menej zariadenim, takze ich kvalita a zaruka je zrejme nizsia, nez z reputabilnych megapodnikov, ktore nesu pecat GMP, tj su nezavisle kontrolovane na obsah organizaciou vyrobcov nnfa.
GSE/citricidal su dobre proti enterokokom aj kandide, najma v kombinacii s kokosovym olejom a oreganovym olejom a samozrejme aspon tyzden -dvas prisnej bezsacharidovej diety.
Ked sa candida vyhubi takto a dosadia sa dobre probioticke zmesy do criev,tak to je dost na to aby si nemala dlhsi cas ziadne kvasinkove problemy.
Teda az dovtedy, ked pouzijes si;lne atb a potom nep[ouzijes okamzite probiotika a necha sa nahodnym kandidam moznost rozmnozit v crevach so znicenymi probiotikami tym atb.
Ja osobne nepouzivam ziadne atb, nahradzujem ich prirodnymi antimikrobialnymi latkami, hlavne takymi, co neznicia crevnu floru
A odporucam brat kazdemu zinok a selen kazdodenne, p[robiotika, jod a lecitin(cistenie ciev) raz do tyzdna.
Rng, ako sa ochránia probiotiká z neumytej zeleniny pred žaludočnou kyselinou?
RNG, poraď mi prosím, kde kúpiť ten oregánový olej Candimin a ako zohnať GSE. Čítala som o tej stránke regenerace, ale neviem či to je spoľahlivá stránka, a ešte o píšu tam o dovoze z USA. Bojím sa aby som nenatrafila na nejaký podfuk a aby mi to ešte viac neuškodilo. Sú tie české výrobky rovnako kvalitné?? A poraď mi ešte nejaké dobré probiotikum. Alebo to je jedno?? Teraz mi v gynekologickom stere vyšla Candida a enterococ. Ak mi 3 roky stále vychádzal enterococ a ecoli, je možné aby napriek tomu bola všetkého toho pôvodcom Candida v črevách? Dá sa toho vôbec zbaviť na stálo?