prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,zdravim.Poznaskanadsku firmu,ktora vyraba doplnky a vola sa AKUNA?Ak ano,co povies na tekuty vyrobok ALVEO?Je to velmi drahe,stoji to skoro 2 000Sk a ma objem 950ml.Dakujem.
Dobry den RNG, asi pred tyzdnom som sa pytala na radu na piskanie v usiach - Tinnitus, poradili ste mi oreganovy, kokosovy, rybaci olej, GSE, Curcumin a vit. C. Konecne sa mi podarilo tieto veci zohnat (okrem Curcuminu zatial) a chcela by som Vas poprosit na davkovanie, ako to mam uzivat. Dakujem moc za skoru odpoved
potrebujem poradit, vysadila som ad a nenormalne priberam hoci stravovacie navyky som nezmenila.
roman2, ak citas prispevky- ktore citas, lebo inac by si o konkretnych pripravkoch nemal info, tak neviem ako ti mohli uniknut informacie o moznostiach zakupenia a menach malopredajcov???
pozri si vcerajsi prispevok o 19:27!
prosim vas kde sa daju zohnat tie enzymy a koloidna voda? v lekarni na mna pozerali ako na prizrak...stale tu preferujete nejake pripravky, ktore sa nedaju nikde zohnat:-((
RNG, 2 tyzdne uzivam Yam, Dong quai a enzymy. a myslim si, ze prave od enzymov mam od vtedy neskutocnu zapchu. ja mam vo vseobecnosti s vyprazdnovanim problemy, ale teraz je to naozaj dost zle....
nechcela by som enzymy vysadit, ale neviem ci tak nebudem nutena urobit. mas s tym skusenosti, ze by aj inym robili taketo problemy?
dakujem
Ahoj,RNG!Mam takuto otazku:v starych rozpravkach sa dost casto "pouzivala" tzv. ziva a mrtva voda.Koloidne striebro patri akoze ku mrtvej ? Ak ano,tak co je potom z hladiska fyzikalneho ziva voda?Dakujem!
muc, dakujem, dovolala som sa, ale uz nic z toho, co som chcela, nemaju, ale dakujem
rada by som sa obratila na RNG.no chcela by som poradit v takejto veci bola som na operacii klbov na sanke teda TMK klbov,lebo som nemohla otvorit usta teraz usta otvorim len mam stale obcas neprijemne pocity v oblasti klbov niekedy aj bolia ale vzdy len jeden vacsinou nie obidva naraz..no a chcela by som sa opytat co je dobre na "udrziavanie" aby som s nimi mala co najmensie problemy...
jara kontakt do Lucenca :0911 279 694
informuj sa ci este vobec maju nejake pripravky a o ich cene