prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosím ta co si myslis o tychto enzymoch co sa tyka zlozenia a tak?
BIOEnzyme COMPLEX 60 cps. á 400 mg
Hladam nejaku alternativu za wobenzym ale na slovensku je to bieda...
alenda, jedla vhodne pri bezsacharidovej diete su vsetky zeleniny aj korenove, okrem zemiakov.Vsetky masa, hydina, ryby a ine morske plodiny, orechy, huby, a nevyhnutne je jest kokosovy olej a brat GSE roztok a oreganovy olej.
Samozrejme na noc probiotika.
Co aj len trocha sacharidov dovoli kandide prezit. Preto ziadne sacharidy!!! A kandida bez vyzivy musi vykapat, hlavne ked ju nadalej oslabuju a nicia menovane protipliesnove.
ahoj, vitamin e tekuty znamena že je v tych kapsuliach tekuty? alebo sa da kupiť aj ako nejake kvapky? na čo je dobre priamo aplikovať tekuty vit. e na kožu...k čomu pomaha? zmiznutiu flakom? som si pytal v lekarni tekuty vit. e a odpoved bola že ono to je tekute vo vnutry ale tekuty ako normalne neni dostať. môžem roztlačiť tabletku a aplikovať a kožu na tvar?
RNG,som po operacii slepeho creva,citam prispevky o nejakych "ZRASTOCH" pooperacnych. Co to je a ako sa to prejavuje?A ako vznikaju take zrasty, je to chyba operacie alebo organizmu??? Dakujem
eo, pri tej diéte bezsacharidovej, nemôžem jesť ani sucháre?? Lebo okrem mäsa a 3 druhov zeleniny a citróna, som v tom popise, čo môžem jesť nič inšie nenašla. Hádam to vydržím:)
-odkaz odstránený-
Keďže tu nemajú radi zverejňovanie informácií o najúčinnejších produktoch na našom trhu z dôvodu podozrenia na účelovú reklamu, čo je samozrejme ilúzia, bude lepšie, ak svoje otázky presmerujete na webku -odkaz odstránený-, kde sa takéto príspevky nebudú mazať. Je tam k dispozícii diskusia, a ak bude chcieť RNG odpovedať na vaše otázky, určite to urobí.
RNG môžem sa ťa teda tu opýtať, ako by si mi poradil doliečiť resp. vyliečiť mykoplasma pneumonia či ako sa to píše. Ďakujem