Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

karmen

RGN- chcem sa ta spytat,ked mam zle travenie žaludka,môžu ma z toho boliet aj nohy?Citim aj draždivost na stehnach,a všelijake zle pocity.Dakujem.

Navy

Macca, a aký je v tom rozdiel? Ak tu uvediem produkt bez webky, tak sa hodí do vyhľadávača, a máš to s webkou. Akurát to je viac pracné, kým nájdeš to najoptimálnejšie.Mám pocit, že toto by bola hra na zima, zima, teplo, prihorieva, a to si hádam môžeme odpustiť. Priorita je ľudské zdravie, a až potom prachy. Ak preferuješ opačné poradie, tak pokračuj v načatej práci, ak Ťa to baví. Ľudia tu, potrebujú pomoc, ktorá sa im nedostáva zdravotníctvom, ktoré si zamestnaní platia zdravotným poistením. To, že by to tu niekto mohol účelovo využiť na neplatenú reklamu je síce pravda, ale moc ďaleko by s tým nezašiel, ak by bol jeho produkt šmejd. Mohol by si na seba ušiť antireklamu. Ak by tomu bolo naopak, tak si tú reklamu zadarmo zaslúži, pretože prichádza s dobrým produktom, ktorý uzdravuje. Takže poradie priorít: zdravie, prachy. Priority: kvalitný produkt, prijateľná cena, možnosť nákupu. To bez webovej adresy nejde.

ivan_sk

Pomozete? Derealizaciou trpim asi 7 rokov, zacalo to postupne, neviem teda presne zaradit, kedy to zacalo, ale bolo to asi, ked som mal 16 rokov a prezil silnu psychicku traumu.
Doteraz som o tom nehovoril, myslel som ze si budu ostatni mysliet ze som sibnuty alebo tak, ale ked som zistil, ze to fakt existuje a ma to aj svoje meno, ulavilo sa mi a rozhodol sa napisat.
Na internete som nasiel, ze za tymito symtomami mozu byt 3 priciny : psychicka, intoxikacia ortutou alebo leaky gut syndrom.
Ja si myslim, ze v mojom pripade je velmi pravdepodobna ta psychicka pricina, ale ani ostatne by som jednoznacne nemohol vylucit.
Moze mi niekto poradit ako by sa dalo na to prist?
Chcel som najprv vylucit ten leaky gut syndrom(o ktorom neviem ani co to je a akym vysetrenim to je mozne zistit), dalej intoxikaciu(poznate nejake metody, napr. vysetrenie krvi,mocu, atd) a ak mi ostane ta posledna moznost, nezostava mi nic ine ako navstivit psychologa.
Dakujem za vsetky odpovede. Ivan

lola555

RNG chcem Ta poprosit o tvoj nazor na produkty firmy FOREVER.........mali by byt vyrobene z cistej aloe vera.....dakujem, ak mi napises svoje hodnotenie tychto produktov

RNG

co sa tyka olejov, tie ktore su nie oznacene ako panenske(virgin) alebo za studena tlacene a chemicky a tepelne neupravene neodporucam, lebo maju zmenene molekuly, tj nie je to to iste, co bolo v rastline povodne.
Vyprazanie neodporucam vobec, lebo pri nom sa znicia nielen oleje, ale aj ine latky v jedle.
Olivovy aj kokosovy olej(panenske) vydrzia aj teploty varu , ba dokonca pecenia pri nizzsich teplotach bez vyraznej zmeny.
Ine hlavne vysoko nenasytene oleje su citlivejsie a skor sa zmenia(polymerizuju, oxiduju atd)

RNG

nina 26, tvoja e-mail adresa nepracuje, pre istotu som to poslal aj do -odkaz odstránený-
Inac moja odpoved je:
Na protiplesnovu dietu potrebujes nielen oreganovy olej(odporucam najmenej 3x3 kapsule, tie z Puritans pride, s jedlom) ale aj 3 lyzice kokosoveho oleja a 60 kvapiek GSE do litra vody. postupne po malych glgoch pit celu den. Samozrejme pocas 2 tyzdnov vylucit VSETKY sacharidy. A hodne zelenin, nech tu vyhladovanu a omracenu kandidu z criev vymetu a na vecer brat silnu zmes probiotik, ktora kandidu v crevach nahradi a dalej ju zatlaci, a vyrobi tam hromady protilatok proti kandide a inym infekciam vsaade inde v tele
Co sa tyka roznych inych doplnkov, tie sa spracidla nemiesaju zle spolu.
Medzi probiotika a antimikrobialne latky je treba ale dat co najviac pauzu, preto radim brat pocas dna antimikrobialne a po dobrati(do siestej vecer) o desiatej pred spankom kus jablka s probiotikami, aby sa cez den mohli dobre rozmnozit a kolonizovat creva.
Ak beries hodne doplnkov musis pit dostatok vody, kedze sa jedna o dost silne koncentrovane latky, ktore potrebuju poriadne rozriedit.

mariaj

Mne bude RNG chybat tiez,ale zalezi aj na nom,lebo obetoval svoj volny cas.Mne budu chybat take rady,ktore boli take nove a zaujimave.Napr candida,hormony virusy,to tu bolo mnoho krat.RNG DAKUJEM ZA VSETKY RADY.

all321

Forum-cania, mohli by sme sa verejne vyjadrit aspon takou formou, nech nam neberu RNG z nejakych vymyslenych dovodov. Mnohi sme mu vdacni, mnohych nas dostal do obrazu v nasich problemoch, mnohym nam pomohol, vedie na prirodnejsiu cestu a nie len cestu chemie...a to fakt na ukor jeho volneho casu. Nie su za niektorymi utokmi na neho farmaceuti??? Ja som prva co hlasujem CHCEME NASPAT RNG!Pridajte sa prosim. Verim, ze ak by on odtial odisiel, urcite by im klesla navstevnost na tejto www stranke.A mne by tiez on a jeho rady chybali.