Otázky na RNG

Navy

Tí, čo chcete poradiť, nebuďte lenivý a pekne si prejdite históriu. Ak tam nájdete niečo užitočné, nechajte na to odkaz tu -odkaz odstránený- v diskusii, a ja to už zaradím. Je zbytočné sa RNG stokrát pýtať to isté. Ak budeš mať nejaký problém, stačí si ho vyhľadať v adresári, a tam si môžeš prečítať konkrétne rady od RNG. Takže spravte aj vy niečo pre tento zoznam, a uľahčite mi prácu tým, že zaradím ten príspevok, ktorý si v histórii vyhľadáte.

Navy

Vidím, že administrátor to tu poňal tak, že naše odkazy sú tu reklamou zadarmo, a to nie je prípustné. My sme chorí ľudia, a túto tzv reklamu chápeme úplne ináč, ako biznismani.My ju nedávame preto, aby sme zarobili, ale preto, aby sme sa uzdravili. Ale je pekné od Teba administrátor aspoň to,že nechávaš názov a výrobcu produktu. Aspoň vidieť, že Ti nie je zdravie človeka až tak úplne ľahostajné.

RNG

macca, dakujem za upozornenie, nepotrebujes davat ziadny ban, ja sa vzdialujem dobrovolne.
A pouzijem svoj vzacny cas, ktory som obetoval pre inych(vcitane hromady penazi a nervov) pre seba.

Macca

Upozornujem kazdeho kto tu hadze linky na e-shopy. Je to proti pravidlam tohto fora.
Za opakovane porusovanie pravidiel a ignorovanie upozornenia administratora bude nasledovat niekolkodnovy ban (obmedzenia pristupu na forum).

jess

RNG aj mne poradíš prosím?
Mne stale už dlho rokov stekajú z nosa do hrdla biele hlieny, neviem z čoho. Môže to byť nejaky chronicky zapal? Pomohol by mi citricidal? A ako sa zarabaju z neho kvapky do nosa? Kolko si mam dať kvapiek napr. na 30ml flaštičku?
Ďakujem ti za odpoveď :))

karin.

RNG,
prosím ťa čo je lepšie používať na bakterie v moči GSE, alebo koloidna strieborna voda?
Obidve su na bakterie, výrusy, streptokoky atď...?
Neviem sa rozhodnúť čo by mi lepšie pomohlo.

fox

Dakujem Vam obom. Asi pristupim k tym zo svine ;), lebo k tym americkym sa nemam ako dostat... :(

RNG este jednu otazocku ak mozem.. bol mi ten wobenzym doporuceny ako podpora pri liecbe chronickych zapalov ale vdaka tejto stranke viem ze ja zastaraly a slaby, tak sa chcem spytat ake davkovanie by si doporucil? (tych "zo svine" :)
Dakujem