prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, nechcem Ti do toho kecať, ale rozbor krvi a vlasov je málo. Výskumom je dokázané, že každý máme v sebe toľko ortuti, že pri použití DMSA, sa nameriavajú rovnaké hodnoty zvýšenia v krvi, v moči či stolici u každého, pomerne dlhý čas. Detoxikátor vytiahne uloženú ortuť z tela. Pri vlasovej analýze je zádrhelom možné zhoršené vylučovanie ortuti, čo sa vo vlasoch môže prejaviť malým množstvom ortuti, čiže zasa sa nezistí objektívny stav ortuti v tele.
mnozstvo krvi cirkulujuce okolo plomb je minimalne takze vytahovanie ortuti z plomb selenom a sirou v krvnom obehu je minimalne.Naviac viazana ortut sa dostava do krvi, kde vyjde z tela von v ladvinach spolu s mocom.
Inac amalgamy su napadane aj zvrchu organickymi kyselinami(ovocne kyseliny napr)a tak sa ortut so slinami dostava do tela.
Po case su plomby natolko netesne(zmensene) ze sa musia vymenit, lebo by sa pod nimi mohol vyvijat zubny kaz.
a nevytiahnu ho z plomb do organizmu?
Perlicka, selen a sira sa viazu na ortut a tak ju vytiahnu(cheluju) z inych vazieb v tele.
RNG mozem uzivat selen ak mam amalgamove plomby?
Diky
Ivan, precistenie tela enzymami a absorbentmi pomoze kazdemu. Kazdy mame svojim sposobom za dlhe roky zamorene telo. Na ine problemy, specificke, ako ortut su rozne ine odmorovace, ako tekute zeolity a cilantro(vnat koriandra) alebo rozne chemikalie s obsahom siry a selenu, ktore sa naviazu na ortut a vynesu ju z tela, co by som pouzil len ako posledny nastroj pri dokazanom zamoreni ortutou(rozbor krvi a vlasov)
lola 555, vyrobcov, co vyraba kvalitne vyrobky z aloe vera, vcitane cisteho nepasterizovaneho gelu je hodne(stovky)
Osobne preferujem ale cenove pristupnejsie znacky, kedze Forever je velka a mnohostupnova organizacia, kde tovar prechadza cez viacero ruk, cim sa jeho cena prilis zvysuje.
Tento program neakceptuje všetky stránky, takže tento kontakt si načítaj do vyhľadávača a potom Ti ho nájde ne-e.net
vyprazanie je nebezpecne z toho dovodu ze sa vysokozohriatim oleja tvoria karcinogene latky.
Ivan. Ja mám derealizáciu 35 rokov, a už mi slabne. príčina? ortuť a iné toxické kovy. Plesne, parazity. Tiež som prežil traumu, ale do akej miery to súvisí s oslabením imunity, tak to fakt neviem. Dr. Klinghardt má na to svoju teóriu a volá ju potlačený duševný konflikt. Ak chceš, tak si prídi pokecať buď sem ne-e.net , alebo kukám, že na tom druhom si sa už prezentoval.