prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Alenda, probiotika mam ako mal RNG v Lučenci s Pectinom 3 Bilionov živých buniek, Objednavala som ešte 15.1.2009 cez spoločnosť, čo robí objednavky v USA zatial mi to neprišlo, tak som objednala ako písala Delpia priamo z Puritans a Swanson, to mam už doma, takže keď mi príde to z januára budem mať všetko duplicitne, prípadne sa môžeš ozvať na mail.Teraz používam kokosový olej, lebo ho mám, tiež ako mal RNG, ale myslím, že nevadí ani slnečnicový je dostať aj taký kvalitnejší, skôr je vhodné dusenie a varenie mäsa.
Z tejto témy nikto nehlásil administrátorovi že sa tu porušujú pravidlá, alebo áno? Napriek tomu administrátor o nich vie a sleduje túto tému.Takže mal by vedieť aj o iných témach kde sa porušujú pravidlá a nečakať na upozornenie.
Nikto tu predsa na nikoho neutoci. Jedine co som spravila je to, ze som pozakryvala odkazy na e-shopy. Nic viac :)
Pokial RNG nedokaze radit bez nich, tak to je na "zamyslenie."
Tuto debatu povazujem za ukoncenu, bolo to tu rozoberane uz X krat. Vyjadril sa k tomu i Andrej.
ja proti tym linkom nemam nic,tiez mi to velakrat pomohlo, ide len o to ze akosi na tuto temu a mozno hlavne na rng utocite...
Opravujem vetu,nemá byť "budeme ", ale "budem" chápať, pretože je to iba môj názor, iste nie všetkých.
Pisete tu, ze tu niekto porusuje pravidla? A preco sa stazujete namiesto toho aby ste ho nenahlasili. Cez tlacitko "upozornit administratora" je to tak jednoduche.
Myslím že táto téma by mohla fungovať aj bez tých linkov. Pravidlá administrátora musíme rešpektovať. Ak RNG poradí zloženie a odporúčané množstvo účinnej látky, je už iba na nás, aby sme si sami pohľadali vhodný doplnok z podobným zložením a cenovo prijateľným.
Tieto pravidlá by sa však mali dodržiavať vo všetkých témach, na to by mal administrátor dohliadnuť. Ak nie, potom to budeme chápať ako zaujatosť voči tejto téme a RNG. To je môj názor.
Nina26, aké probiotiká si si kupovala? Nejaké špeciálne, alebo hocijaké v lekárni??
RNG, prosím ťa ešte by som chcela vedieť,ak by si sa náhodou zastavil na tejto stránke či pri tej protiplesňovej, čo píše aj Nina 26, je dovolené pripravovať mäso s klasickými olejmi(slnečnicovými,...)? ďakujem. Alebo prosím poraďte nietko iní ak viete.
macca a preco aj v inych temach sa nedodrzivaju pravidla? staci zajst do sekcie krasa, kozmetika, je tam kopec linkov na make upy, spirali, kremy, sampony....to uz reklama nie je??