prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň pán RNG ak budem piť zriedený roztok z GSE, zlepší sa mi aj akné? A ešte by mi to pomohlo aj na chronický zapal hrdla a prínosných dutín? Brala som 3 druhy antibiotik a zápal nechce zmiznúť.
Ďakujem Vám vopred za odpoveď.
este raz: steviove listky maju pachut ako aniz alebo licorice(sladovka hladkoploda, pendrek). Tato sa pri vytazovani posobenim nejakeho enzymatickeho vytazku da potlacit, takze zostane len sladkost stevesidov a rebaudianosidov. Ja pouzivam az takto upravene vytazky zo stevie. Neviem ake su na Slovensku k dispozicii. Ja pouzivam produkt firmy NOW, co je 25% roztok stevisidov v glycerine, kde jedna kvapka(2?) sa rovna asi lyzicke cukru
oli, steviovew listky maju pachut popri sladkosti, pripomina
Dobry Den RNG, dlhsie som sa neozvala-neviem, ci si ma pamatate.Mala som dlhodobe problemy s hrdlom a uzlinami, unavou a zvysenymi teplotami. Chcem vam len podakovat za rady a doplnky-momentalne sa mam minimalne o 50% lepsie vdaka Vam-nie vdaka lekarom. Este stale ale bojujem-akurat dnes som si objednala zopar doplnkov od swansonu a nutribiotics. Hlavne enzymi a doplnky proti virusom. Lekari mi nic nezistili."Len" zvysene protilatky na EBV, CMV a chlamydie-vsetko uz zevraj prekonane-ale u mna myslim problemy sposobovali prave tieto virusy a mozno aj chlamydie...Teraz dufam, ze osm uz na dobre ceste k vylieceniu-zmenila som tiez stravu, odstavujem asi mesiac uz cviklu, mrkvu korenovu zeleninu-je vela ovocia-ananas ako zdroj enzymov atd...Teploty mi po roku a pol zmizli a to uz mi lekari tvrdili, ze ta teplota mi zostane dokonca zivota..uzlny sa zmensuju..Takze este raz DAKUJEM! a budem Vas odporucat aj dalsim ludom s chronickymi aj inymi zdravotnymi problemami... Mam este jednu otazku: dala som si urobit krvne testy na vsetko mozne u jedneho prazskeho imunologa-vsetko vyslo viacmenej v norme, ale zaujal ma zvyseny hormon DHEAS-mohla by som vas poprosit o radu?co to moze sposobovat a ako by sa to dalo upravit?
Firma Forever pôsobí vo viac ako 130 štátoch sveta už viac ako 30 rokov. Je to teda stabilná firma,ktorá má
spickove produkty a pre zaregistrovanych uživatelov za prijateľné ceny.Je najvacsim pestovatelom aloe,ktore si sám pestuje, spracováva vo továrňach,dopravuje aj distribuje.Rovnako aj vcelie produkty a bylinné preparáty,prírodná kozmetika majú pečate kvality,ktoré majú máloktoré doplnky výživy. Odporúčam však, neobjednávať produkty cez internet ale hľadať možnosť registrácie a teda aj produkty s veľmi zaujímavou zľavou. Človek,ktorý vás zaregistruje je povinný sa o vás starať,konzultovať s odborníkmi v poradnom zbore lekárov vaše zdravotné ťažkosti prípadne sprostredkovať telefónicku či osobnú konzultáciu. K tomu ho zaväzuje politika firmy.
rng, prosim ta, co je to "chondrálne poškodenie"??.. dakujem.
RNG dá sa prosím ťa sladiť aj káva Stéviou? Niekde som objavila predaj Stévie v pastilkách aj v sušených lístočkách. Tie pastilky by snáď mohli byť vhodné, či nie?
ovocie povacsine zvysuje kyslost organizmu pre svoj obsah cukru. Vynimka su paradoxne jablka, ceresne a citrony, aspon tak to moja dostupna literatura pise.
Sacharidy vseobecne, najma jemne muky a rafinovany cukor prispievaju ku kyslosti tela. Tiez bielkoviny(maso, syry vajcia)
Zeleniny skoro bez vynimky su zasadotvorne
navi, v tom mas absolutne pravdu, ale ludia, co maju privela ortuti zabudovanej v tele sa mozu o nej dosvedet len nejakym testom, preto som uviedol to, co je dostupne.
Ak jediny test na zabudovanu ortut je chelacia a zistenie v moci, tak budiz, ale nejak sa musi dat zistit.
Okrem DMSA je aj cilantro a tekute zeolity, ktore pozitivne urychlia vylucovanie ortuti z tela.
RNG, prosim mohol by si mi poradit co mam jedavat ak mam prekysleny organizmus, ako sa proste dopracovat k tomu, ze nebudem prekyslena, meriam si PH mocu a stale som prekyslena, snazim sa jest ovocie a zeleninu, dakujem