Otázky na RNG

ivan_sk

pre NAVY : NAVY este som sa ta chcel opytat ako si nato dosiel ze si intoxikovany a pisal si aj o parazitoch a plesniach, mozes mi poradit nejake vysetrenie, dala by sa intoxikacia otestovat tak, ze by som uzival napr. vnat koriandru a cakal na priznaky detoxikacie?

mandy_

A napíšete mi prosím ako mam ten oreganový olej s GSE, alebo citricidalom použiť? Kolko oleja a kolko kvapiek?
To mam potom na lyžičke piť? A ako často?

Možno z toho zapalu mi nechce zmiznúť ani to akné. Môže to s tým súvisieť?

Navy

Karmen, ja Ti odpoviem. Všeliaké zlé pocity, bolesti svalov, a zažívacie ťažkosti môžeš mať napríklad, ak si preťažená toxínmi. Takže kúp si trebárs tekuté zeolity, cilantro do kvetináča, a detoxikuj. Kopu užitočných informácií o detoxikácii nájdeš aj tu derealizacia.wgz.cz

RNG

karmen, zle travenie znamena nedostatok roznych latok v tele na regeneraciu, tiez nedostatok enzymov v tele na cistenie. Takze mozes mat roznych nasledkov habadej, od zapalov( zamorenie nedostatok enzymov na cistenie tela) az po rozne problemy s organmi a tkanivami pre nedostatocnu regeneraciu.
Na lepsie travenie a cistenie tela treba brat kyseliny enzymi vlakniny a probiotika.

RNG

mandy, na hrdlo odporucam GSE a oreganovy olej.
Antibiotika potlacia len bakterie, a aj to nie vsetky.
Nezabudni brat probiotika, lebo tie nam vyrobia v tele az 70% obrannych latok a antibiotika ich znicia, takze ich asi nemas v crevach dost po tych atb.
Asi pre to mas aj tu znizenu imunitu.

whee_ee

oki rng, dakujem, lebo som to mala na papieri a nevedela som , ktora diagnoza co znamena, lebo mam toho viac:))) dakujem.

RNG

andreas, nezabudaj na zinok, selen, a probiotika, ked si mala problemy s virusami este nedavno.Tie sa totiz vracaju v roznych formach ked si neposilnis viralnu imunitu
A ked si presla cez EBV, zislo by sa ti precistit a regenerovat pecen aspon 3 tyzdnami protokolu dr Berksona.
DHEA-S je forma hormonu DHEA, stabilna v tele. Zvysenemu mnozstvu DHEA pripisuju niektori lekari predlzenie zivota, nikde som nenasiel zvlast skodlive ucinky vyssieho DHEA alebo jeho esteru DHEAS

RNG

whee ee, chondralne poskodenie je poskodenie sliach, ci uz z pretazenia alebo systematickeho trenia/odierania.
Odporucam brat soplnky na klby a slachy, najma zelatinu(zivocisnu, huspenina, dobre uvarene gliky...)) MSM, glukosamin, chondroitin a pomocny bromelain.