Otázky na RNG

Navy

Ivan, jednoduchý tip na skúšku. Kúp si alfa lipoovú kyselinu v lekárni, a vyskúšaj ju na sebe. Pokiaľ máš zasiahnutý mozog do takej miery, že máš derealizáciu, tak by sa Ti po jej užití mala zoslabiť. v lekárni ju kúpiš pod názvom Dialevel.

RNG

Na ocistnu vanicku som nazor mnohokrat napisal, je to viacmenej neucinne. Zafarbenie vody je z rozkladu elektrod, mozes si to vyskusat bez ponorenia noh do nej.
Kazda voda, hlavne kupanie sa v mori ciastocne luhuje kozu od roznych soli, pripadne aj splodin. Tak isto aj sauna a ine potenie. Pri tom sa dostanu aj niektore toxiny von, samozrejme. Ale ta detoxifikacna vanicka pri tom velmi extra nepomaha

ivan_sk

pre NAVY : NAVY este som sa ta chcel opytat ako si nato dosiel ze si intoxikovany a pisal si aj o parazitoch a plesniach, mozes mi poradit nejake vysetrenie, dala by sa intoxikacia otestovat tak, ze by som uzival napr. vnat koriandru a cakal na priznaky detoxikacie?

RNG

ivan_sk, testy zialbohu na zamorenie su chronicky nepresne a kedze vsetci mame telo po case zamorene viac ci menej, chelacia, enzymaticke cistenie, mechanicke cistenie criev extra vlakninami a nasadenim silnych probiotik a absorbenty toxinov, cistenie a regeneracia pecene a hlavne cistenie ciev lecitinom sa kazdemu z casu na cas hodia.
To je najlepsia zaruka udrzby zdravia.

RNG

ala 12, ja som uz obchody na Slovensku zavrel ale napisal som ti, kde si to sama mozes cez internet objednat, teda hlavne tie silnejsie a spolahlivejsie znacky.
Inac na trhu je hrozne vela produktov, zialbohu povacsine neucinnych alebo prislabych, preto je dolezite si vybrat take co maju dostatocne vysoke koncentracie ucinnych latok a nezavislu druhu kontrolu kvality ako napr. produkty s peciatkov GMP.

RNG

oreganovy olej sa davkuje asi 45 mg 3 x za den. To znamena pri Candimine 3x2 kvapky a pri oreganovom oleji v tobolkach ako napr produkt z Puritan 3 x 3 tobolky s jedlom
GSE je 60 kvapiek do litra vody, pit po malych glgoch cely den, nie naraz!!
(Citricidalu len 35 kvapiek na liter vody)

RNG

mandy GSE/citricidal ano ireganovy olej nezastavia tvorbu acni, len mozu zastavit v nich hnisanie, hlavne ked su pouzite topisky, tj vo forme masti/kremu s pridavkom GSE, pripoadne oreganoveho oleja(to velmi neosporucam, lebo oregano ma intenzivnu vonu.
Lyzica kokosoveho oleja s max 6 kvapkami GSE alebo 4 kvapkami citricidalu je vyborny krem nA hnisave acne. Ale predist acniam znamena hlavne uprava diety(ziadne jedle oleje a natierky ani ine produkty tieto obsahujuce, len panenske oleje, ziadne stare syry a podla moznosti aj malo mliecnych vyrobkov, ziadne vyprazane veci) a tiez branie doplnkov proti akniam, ako zinok a vytazok z korenov zihlavy, ktore znizuju vyrobu DHT a tym vylucovanie oleja cez kozu, ktore vedie pri zapchatych mzovych kanalikoch k vytvoreniu acni.

ala12

Dobrý deň!
RNG chcem sa spýtať kde by som dostala kúpiť Super Multienzym. Chcem to brať kvôli SM a kožným problémom. Dotazuješ na nejaké tvoje obchody, ale aké? Je na nejakej stránke alebo kde by som si to mohla objednať. Cez google som nič nenašla, iba nejaké tvoje odkazy. Ďakujem.