prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kiki, par ludi, co poznam ich maju z detstva a zatial im nezmizli. Nakolko sa daju flaky po tetracykline odstranit bielenim neviem, zialbohu.
zdravím Vás RNG..prosím o radu pre 20 ročnú dcéru..už roky má problém so žalúdkom,keď zje niečo mastnejšie,ťažšie stráviteľné, ale dokonca občas aj ľahšie stráviteľné jedlá ako kuracie mäso..vtedy sa sťažuje na bolesť v oblasti na ľavej aj pravej strane pod rebrami ktorá prechádza ako pichavá bolesť do chrbtice..máva to často.Počas týchto záchvatov si dáva cholagol a ten jej zaberie..on však uľavuje od bolesti ale nerieši problém.Bola na rtg aj na sono vyšetrení ale nič jej nezistili.ďakujem
ROMAN08,budem rada ked mi das ten kontakt.Podla toho cisla 15 pmm mam rozumiet silu tej vody?Napis mi to ,prosim Ta do diskusie.Neviem sa v tej stranke orientovat zatial.Napisem sem este ci som to nasla.Vrele DIK.
mariaj ja mam kontakt na jedneho pana z bratislavy ktory predava KS uz si nepamatam presne za kolko ,ale je to zhruba140-180sk za pollitra KS 15ppm.sem sa ale nemozu davat kontakty na predaj produktov tak ak by ste chcela tak ho mozem napisat na stranku rng.nazory.eu.
RSNN,koloidna voda je mozno moja zachrana na zaludok.Ja nemozem antibiotika.Zatial pomaha.
možno sa vám to bude zdať "uletené alebo nechutné" ale ak máte herpes a nemôžete sa ho zbaviť natrite si ho na noc troškou svojho ušného mazu ... je to nechutné ale pomáha to
RNG,onehdy si tu pisal,ako sa da pomocou striebornej lyzicky a myslim baterie znicit herpes.Bolo by to take jednoduche zostrojit a vyrobit tu striebornu koloidnu vodu?Pomahala mi,avsak v Lucenci sa nikto neozyva a davat Vyse 10 eur za 3 dcl,je na moju penazenku moc.
Ahoj RNG,
neviem ako to diagnostifikovat, no uz par dni ma pobolieva mocovy mechur a jeho vypradznovanie, stipe ma ta trubica. Ked je to najhorsie pijem urologicky caj, celkom to ustane, no den ho nepijem a uz sa to vrati. V prvy den som mala pocit strasnej slabosti az horucky. A tak isto ma strasne bolia bradavky. Prehmatala som si prsia, no nemam tam ziadnu hrudku, len tie bolave bradavky.... Mozem tam mat hnis? Ako ho dostanem von? A neviem ani, za akym doktorom na vystrenie mam ist...:(
Pri zápale močových ciest som úživala antibiotika Ceroxim - na 10 dni. Na siedmy den, sa objavil biely vytok spolu so svrbenim a palenim. Tento vytok sa objavil po prvy krat. Prosím Vás o radu ako sa zbavit tohoto vytoku? Počula som,že je dobre uživat probiotika spolu prebiotikami. Co su vlastne prebiotika?
dakujem za odpoved
Ahoj RNG, prosím poraď mi. 2 týždne som držala prísnu bezsacharidovú diétu kvôli Candide a entherocokom a dnes som mala začať pomaly prechádzať na normálnu stravu. Brala som všetky doplnky čo si mi poradil citricidal, oregánový olej, kokosový, lapacho a na noc probiotiká. Do rána sa mi ale zase vrátil gynekologický zápal, zase Candida. Asi to vo mne niak prežilo napriek tej diéte. Myslíš že to bolo zbytočné keď sa mi to vrátilo? Čo s tým môžem ešte robiť aby som sa toho zbavila? V tých doplnkoch čo som vymenovala stále pokračujem. Kokosový olej som si dávala aj tam dole ale nepomohlo mi to. Poraď mi prosím. Ďakujem.