Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

kiky

Ahoj RNG,

a myslis ze tie hnede flaky sa odstránia sami, ci to tam uz budem mat natrvalo??
dakujeeem

inak mozu sa v ustat vytvarat aj nebolestive afty?lebo mam taky pocit ze odkedy ma boli hrdlo tak mam v ustach asi 2 take male ale nebolia tak neviem...

RNG

Helikobaktera ma od 20 do 50% ludi(podla veku). U niektorych s oslabenou imunitou poskodenie zaludka moze viezt az k zaludocnym a pankreatickym vredom,.
Odporucam helikobaktera vytlct.V zriedkavych pripadoch sa moze dostat aj do krvneho obehu a poskodit srdce aj ine organy.
Mozno to dosiahnut aj pitim koloidnej striebornej vody(4x2 lyzice, pouzivaj len plastikove lyzice, kovove znicia koloidne striebro)
aj branim roznych zinkovych doplnkov, najviac ucinny je zinc carnosine, tiez predavany pod znackou PepZin, specificky na zaludocne vredy.

Rikuska

ahoj RNG,dlho som sa neozvala ale aj tak dakujem za odpoved,ta bolest pod tymi rebrami nebolo potlacene medzirebernych svalov,zistili mi totiz helicobactera.
Nemam este vsetky vysledky,musim ist este ku gastroenter. ale mam z toho tak trochu moze byt strach.Moze byt nebezpecny? Dakujem

RNG

feminka, dane zlozky sa nebiju. Neviem ale povedat nic o ucinnosti, lebo neuvadzaju zlozenie v pocte gramov vlaknin, aktivite enzymov ani pocte a druhu probiotik na odporucenu davku.
Odporucena davka je ale dost velka, takze mozno tam je dostatok vsetkych potrebnych na travenie.

RNG

kiki, hnede flaky na zuboch su typicke na tetracyklin a podobne atb. To by malo byt na pribalovom listku jasne napisane.

RNG

dvojbodkas, na selen odprucaju 200 az 400 mcg, na zinok 25 az 50 mg.
Zozem si aj bazovy syrup, stavu vino alebo aspon susenu bazu a bazove kvety a urob si silny caj z nich.

feminka

Zdravim...chcela by som sa opytať na jeden pripravok-LEPICOL-totiž chcela by som si ho zakupiť ale neviem či to nevadí že v jednej tablete je spolu vlaknina aj enzymy aj probiotika....či sa to tam navzajom nebije? resp či nie je lepšie tieto veci uživať oddelene? dakujem

kiky

Ahoj Rng,
no tak uz take tri dni uzivam ten citricidal a mam pocit ze hrdlo ma menej boli..aj ked zapalene je...stale ma bolia uzliny na krku ked si ich zatlacim a mam aj nejaku pichavu bolest na hrudi,tak sa teraz modlim aby som nemala nieco s plucami, dufam ze je to len z chrbta, ze som seknuta alebo co.

mam este jednu otazku, objavila som si z vnutornej strany zubov taky zakal dohneda akokeby a naozaj neviem z coho to je ani kedy sa to objavilo. Ja si na zubnu hygienu potrpim, cistim si zuby trikrat denne a poriadne tak teraz neviem ci mozu aj antibiotika taketo veci sposobit???

dakujem

dvojbotka

Rng prosim vas ake davky vitaminu C ,zinku a selenu mam brat aby som sa co najskor zbavila nejakej virusovej nadchy s bolenim hrdla.zacala dnes rano..len na skatulkach vitaminov vzdy pisu take chabe davkovania...Dakujem

RNG

jared, citricidal je len jeden z prostriedkov proti roznym nakazam hrdla. Ja ich pouzivam viac, lebo sa nezdrzujem chodit po lekaroch aby zistili, ktora nakaza to je. Takze pouzivam sucasne s citricidalom aj oreganovy olej, pripadne aj extrakt z olivovych listov a striekam si do nosa a hrdla aj koloidnu striebornu vodu.
To mi nakazy hrdla a prinosnych dutin a z toho vyplyvajuve prieduskove a plucne problemy zatial vzdy vyliecilo pomerne rychlo.