prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zuzic, roztok GSE a koloidne striebro striekane do nosa kazdu hodinu(na striedacku) mi zatial vzdy zabrali.
antibiotika sa musia douzivat, inac ti zostanu niektore bakterie v tele, take, ktore boli najodolnejsie a tie sa potom rozmnozia a daju sa ovela tazsie neskor znicit.
To iste plati na rozne antimikrobialne prostriedky(potravinove doplnky s antimikrobialnymi vlastnostami) ktore treba brat v davkach klinicky ucinnych a dostatocne dlho,najlepsie aj viacej dni po pominuti vsetkych priznakov chorob, aby sa dokladne vynicili vsetky mikroby a nezostali niektore odolne a nerozmnozili sa po dobrani.
Osobne odporucam vzdy brat s atb aj roznymi antimikrobialnymi aj probiotika, samozrejme s odstupom niekolkych hodin, aby sa nestretli v traviacom trakte a vzajomne neznicili.
Ahoj Rng,
teraz som si citala to zlozenie rovamycine a tam nie je ten tetracykline...teda ak som to dobre pozerala..ale predtym som brala este jedny antibiotika ale to uz neviem co bolo..
akurat som si hlada nejake informacie o tom hrdle na internete a bolo tam teda ze tie uzliny mozu byt prejavom chronickeho zapalu alebo aj nadoru...tak teraz sa uz fakt bojim...
hned po maturite idem zasa k doktorke..aj ked trosku ma stve na slovenskom zdravotnictve ze sa tu k pacientom obcas spravaju akoby ich obtazovali...
RNG co by si mi odporucil proti upchanemu nosu? vyskusala som hadam uz vsetky kvapky, naparovania, aj vyzivove doplnky. dakujem za odpoved
Ahoj RNG, dakujem za odpoved!
chcem, sa este poradit ci mam doluzivat antibiotika CEROXIM - predpisanych 20 tabliet z toho som uz 17 vyuzivala,takze mi ostavaju este tri tablety. Kedze mi pri uzivani nastali problemy /vytok-svrbenie,palenie/.
Vcera vecer som uzila antibiotikum vecer o 18:45 a o 23:00 som uzila probiotikum Nutrolin-B spolu s jablkom.
Chcem si dnes kupit Canesten a zajtra zajst k lekarovi.
Dakujem za odpoved.
certulinka 66, moze to byt z nedostatku kyselin a enzymov, zo zapalu zlcnika alebo poskodenej pecene(zapchate kanaliky)alebo aj z poskodeneho zaludka helikobakterom
Kyseliny a enzymi sa daju doplnit, helikobakter potlacit koloidnou striebornou vodou a zinkom,
zapaly potlacit protizapalovymi(curcumin, dumbier, boswelin a rozne enzymi ako bromelain, serrapeptaza a ine)
pecen sa da cistit protokolom dr Berksona(vyhladaj si v predoslych temach) a kamene sa daju rozpustat ciastocne pitim caju z byliny chanca piedra.
Pravdepodobne sa jedna o "neviditelne" cholinove kamene, podla mna, kedze cholagogen tie bolesti ciastocne potlaca.
Mariaj, na vyrobu koloidnej striebornej vody nestaci zialbohu strieborna lyzicka. V prvom rade treba na to ultracista voda(deionizovana) a potom zariadenie, ktore sa sklada z nadoby so silnum miesanim, zdroja prudu a 99.99% cistych striebornych elektrod.
Samotne zariadenie na vyrobu striebornej vody , aj malovyrobne na kvalitny koloid teda stoji vyse 2000 dolarov. Ine zariadenia , lacnejsie, sice vyrabaju strieborny koloid, ale velmi necisty s nizkou ucinnostou. Kvalitna koloidna strieborna voda je krystalovo cista a obsah striebra ma od 5 do 30 ppm v ciastockach pod 5 nm velkosti. Najkvalitnejsie maju vacsinu ciastociek pod 1 nm a vyrabaju sa velmi nizkymi prudami a pomerne velmi dlho.
sandika, typnem si, ze mas streeptokokovu infekciu alebo candidu. Na streptokoky som castejsie radil D-manozu a extrakt z cranberry(brusnicovite bopbule). V cechach je firma MEDA, ktora predava prostriedok obsahujuci D-Manozu , ale bral, by som dvojnasobok ich odporucenej davky.
Samozrejme na to mozes ist aj pitim "horkacu", tj roztoku citricidalu(alebo GSE), 35 (60) kvapiek na liter vody, postupne vypit po malych glgoch pocas celeho dna. Nie naraz!!!
159357, casto po pouzivani atb sa znici probioticka crevna flora a tym vyroba protilatok v crevach proti candide a inym nakazam. Probiotika si treba co najskor obnovit.
Prebiotika su vyziva probiotik. Ja odporucam na noc jablko s probiotikami, lebo toto obsahuje dostatok FOS(fruktooligosacharidy=prebiotika)
Ak sa ale kandida prilis rozmnozila v crevach, treba robit aj celu protikandidovu dietu s citricidalom, oreganovym olejom a kokosovym olejom.
alenda, si si ista, ze si zachovavala prisne bezsacharidovu dietu?. Predsa za 2 tyzdne s tumi doplnkami to malo byt z traviaceho traktu prec!. A spravidla ked sa to tam vyhubi, dobra probioticka flora by mala produkovat dost protilatok na to, aby sa candidy vynicili aj inde v tele.
Skus este trochu dlhsie a rob si aj vaginalne vyplachy horkacom(roztokom citricidalu, 35 kvapiek na liter vody.
Pozor, citrovital nie je citricidal!!!