prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosím ťa je to v poriadku ak ma počas pitia citricidalu /tých 35kv na L vody/ pobolieva hrdlo? Nie je to taká klasická bolesť ako keď ho mám zapálené, skôr ako keby mi nečo stálo v krku a bolesť cítim iba pri prehĺtaní. Do rána tá bolesť ustúpi, ale keď začnem piť, cítim to znovu Ďakujem.
Ďakujem RNG, poznáš liek Piascledine, že obsahuje aj výťažok z avokáda.
RNG v Lučenci už nemáš nič na predaj?
virusove
inac cirusove zapaly su pri oslabenej viralnej imunite velmi caste a sposobuju hromadu bolesti. Vedia cloveka uplne skriplovatiet a ulozit do postele.
Preto zdoraznujem bratie aspon selenu a zinku, tiez probiotik s obsahom Lactobacilu Bulgaricus, pripadne aj ine, najdi si ich v temach ako herpes, opar, zvysovanie viralnej imunity atd, lebo vyhladavac uz chodi dobre.
ketonal(ketoprofen) je len NSAID, tj potlaca bolest a zapal. Neobsahuje nic na hojenie ani regeneraciu.
Na regeneraciu sliach a puzdier treba mukosacharidy(huspenina, obhryzanie kosti do makka uvarene(hydrolyzovane) gliky, zivocisna zelatina alebo doplnky, ako glukosamin,chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina, CMO a avokado na vytvaranie klboveho mazu.
Problem moze byt aj nervovy=zapaly, na to by som pouzival protizapalove, ako kurkuma, dumbier, boswelicka kyselina a samozrejme rozne enzymi, ako bromelain a serrapeptaza.
Na hojenie nervov su dobre velke davky rybacich olejov, az 10 gramov denne.
RNG,zdravím ťa bolí ma už dva týždne koleno,beriem Ketonal injekcie a akosi to neprechádza, poraď prosím. Mám pocit že je to svalová alebo šľachová záležitosť, kĺb nie. Ďakujem, oli( môj nick už nejde)
ginza, najlacnejsia je krystalicka forma, cista kyselina askorbova.
Najucinnejsi je neutralny ester C, ktory sa zdrzi v tele najdlhsie.
Forma s postupnym uvolnovanim zavadza do tela plno nepotrebnych latok, tak isto mnohe pilulky, preto je kapsulova forma lepsia.
RNG prosim porad chcem si kupit c vitamin vyber je velky ako si vybrat.
anna, na zlepsenie vylucovania z ladvin je caj z bylinu Chanca piedra a hodne vody.
Milurit(alopurinol) znizuje vytvaranie mocovej kyseliny. Ale da sa na to ist aj inac, vyhybanim sa jedlam obsahujuce vela purinov.
kostlivec, pri nedostatku tukov sa jedlo pohybuje v crevach pomaly a pre to sa prilis vysusi. "Creva si treba vymastit", tak to hovoril uz moj stary otec. Odporucam ti lyzicu olivoveho oleja na to.