prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
korbelka 876, chelatory, ktore odporucam nie su lieky. Osobne som pouzil dole spomenutu znacku, ktora mam nazov EDTA, 625 mg, nic ine
RNG, dakujem :-)
jambo, v tlaci sa rozsiruje hromada falosnych tvrdeni proti prirodnym potravinovym doplnkom. Predavkovanie 5-HTP tak isto ako tryptophanu moze ten serotoninovy syndrom(privela serotoninu) sposobit. Ale v odporucenych davkach od 50 do 200 mg o tom nemoze byt ani reci
Nezijem na Slovensku, neviem kde sa tam co predava.Musis si to vyhladat zialbohu sam na Google.sk alebo .cz alebo .hu a podobne.
smilla, najnebezpecnejsie nahradne sladidla su aspartamy a E-495.
Jedine nahradne sladidla, ktore odporucam su stevia(1 kvapka extraktu je ekvivalent lyzicky cukru)alebo rastlinny erytritol, ktory sa sice vstrebava podobne ako cukry ale vypadne pre svoju malu molekulu na 95% cez ladviny pomerne velmi rychlo z tela.
Erytritol mozno pouzit za nahradu cukru kdekolvek v skoro rovnakych mnozstvach.
Stevia nie je vhodna na pecenie.
Ahoj RNG
chcel by som sa ta spytat kde sa da kupit 5-HTP , nasiel som to v eshopoch v usa ale postovne 1800 Sk takze 10x drahsie ako samotny 5-HTP , takze zhanam nejaky zdroj na slovensku resp. v eu
A druha otazka ohladom 5-HTP : na stranke brainway pisu ze 5HTP moze vyvolavat serotoninovy syndrom a preto sa vo vacsine statov nepredava. A odporucaju skor Tryptofan pretoze ten si vraj vie telo kontrolovat. Co si o tom myslis ?
vazeny RNG mohli by ste prosim nakuknut do temy stava zo zemiakov a vyjadrit svoj nazor resp. nejake poznatky ak mate v tomto? dakujem
RNG prosim ta este o radu, ktore nahradne sladidlo je najbezpecnejsie pre diabetika a ktoremu sa vyhybat.
Dakujem velmi pekne
jared, nemozes ocakavat, ze vsetko najkvalitnejsie dostanes na Slovensku.
Produktov na svete je hrozne mnozstvo a samozrejme vsetky nemozu byt aj na Slovensku.
Ale dnes sa da cez internet objednavat tovar z celeho sveta. Ja to robim uz dlhe roky,lebo ani v USA nie je vsetko k dispozicii a ked to ma niekto napriklad 2000 km odomna, tak objednavanie a zasielanie postou je jedina prakticka moznost.
Napriklad vytazky zo zelenej musle(na klby) si objednavam rovno z Noveho Zealandu a podobne.
Dnes je svet GLOBALNY a obchody si objednavaju tovar z celeho sveta. Tak isto moze aj jednotlivec v malom.
A takéto kvalitnejšie probiotiká ako si spomínal, zasa iba v zahraničí dostanem? V našich lekárňach je slabý výber a za to málo aj vysoké ceny, už som z viacerých odchádzala sklamaná.