Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

korbelka 876, chelatory, ktore odporucam nie su lieky. Osobne som pouzil dole spomenutu znacku, ktora mam nazov EDTA, 625 mg, nic ine

RNG

jambo, v tlaci sa rozsiruje hromada falosnych tvrdeni proti prirodnym potravinovym doplnkom. Predavkovanie 5-HTP tak isto ako tryptophanu moze ten serotoninovy syndrom(privela serotoninu) sposobit. Ale v odporucenych davkach od 50 do 200 mg o tom nemoze byt ani reci
Nezijem na Slovensku, neviem kde sa tam co predava.Musis si to vyhladat zialbohu sam na Google.sk alebo .cz alebo .hu a podobne.

RNG

smilla, najnebezpecnejsie nahradne sladidla su aspartamy a E-495.
Jedine nahradne sladidla, ktore odporucam su stevia(1 kvapka extraktu je ekvivalent lyzicky cukru)alebo rastlinny erytritol, ktory sa sice vstrebava podobne ako cukry ale vypadne pre svoju malu molekulu na 95% cez ladviny pomerne velmi rychlo z tela.
Erytritol mozno pouzit za nahradu cukru kdekolvek v skoro rovnakych mnozstvach.
Stevia nie je vhodna na pecenie.

jambo

Ahoj RNG

chcel by som sa ta spytat kde sa da kupit 5-HTP , nasiel som to v eshopoch v usa ale postovne 1800 Sk takze 10x drahsie ako samotny 5-HTP , takze zhanam nejaky zdroj na slovensku resp. v eu

A druha otazka ohladom 5-HTP : na stranke brainway pisu ze 5HTP moze vyvolavat serotoninovy syndrom a preto sa vo vacsine statov nepredava. A odporucaju skor Tryptofan pretoze ten si vraj vie telo kontrolovat. Co si o tom myslis ?

zemiacik

vazeny RNG mohli by ste prosim nakuknut do temy stava zo zemiakov a vyjadrit svoj nazor resp. nejake poznatky ak mate v tomto? dakujem

smilla

RNG prosim ta este o radu, ktore nahradne sladidlo je najbezpecnejsie pre diabetika a ktoremu sa vyhybat.
Dakujem velmi pekne

RNG

jared, nemozes ocakavat, ze vsetko najkvalitnejsie dostanes na Slovensku.
Produktov na svete je hrozne mnozstvo a samozrejme vsetky nemozu byt aj na Slovensku.
Ale dnes sa da cez internet objednavat tovar z celeho sveta. Ja to robim uz dlhe roky,lebo ani v USA nie je vsetko k dispozicii a ked to ma niekto napriklad 2000 km odomna, tak objednavanie a zasielanie postou je jedina prakticka moznost.
Napriklad vytazky zo zelenej musle(na klby) si objednavam rovno z Noveho Zealandu a podobne.
Dnes je svet GLOBALNY a obchody si objednavaju tovar z celeho sveta. Tak isto moze aj jednotlivec v malom.

jared

A takéto kvalitnejšie probiotiká ako si spomínal, zasa iba v zahraničí dostanem? V našich lekárňach je slabý výber a za to málo aj vysoké ceny, už som z viacerých odchádzala sklamaná.