prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den, chcela by som sa vas opytat aky mate nazor na vyrobky od Nobilis tilia, chcem totizto vyskusat ilovu a bahennu masku, pretoze mam velmi problematicku plet a pocula som, ze to je fakt vyborna vec:D oplati sa mi do toho investovat?
A este by ma zaujimalo ake priparvky na odburavanie tukov by ste pouzivali vy? nieco na prirodnej baze alebo tablety? proprosim aj priklady...
Dakujem pekne za odpoved.
este som neodpovedal, ako vlasrtne odstranit skodlive(znicene, stvrdnute, hydrogenizovane, oxidovane) tuky z tela.Nuz v prvom rade sa ich snazit spalit(cvicenie, dieta, , doplnky na spalovanie) nuz a pomahaju aj prostriedky na ich odburanie a uvedenie do obehu ako enzym lipaza a lecitin(emulzifikator)
Oleje potrebujeme pre telo ale nie znicene, len prirodne a teda take ktore nie su tepelne a chemicky spracovane, tj panenske(virgin). Niektore z lahsich pomozu rozriedit-rozpustit aj tvrdsie v tele a tak ich uviezt do cirkulacie a spalit.
Ja osobne bojujem, ale zialbohu nemozem ist na hladovku a intenzivne chudnutie, lebo potrebujem hromadu energie na svoju kazdodennu pracu
Takze sa mi to dari len velmi slabo.
Keby som mal 2-3 mesiace volna, pravdepodobne by som vedel schudnut aj 10 kg pouzivanim intenzivneho cvicenia a doplnkov na rozpustanie tukov a ich spalovanie(termogeneracia).
Zatial si nemozem dovolit vypadnut z roboty ani na 2-3 dni nieto mesiace.
Niet vacsieho otroctva, ako ked clovek sam seba zotroci do svojho podniku(podnikov). Tam je neustale nieco robit, terminy dovavok su neoblomne a ked clovek nechce, aby mu podnik skrachoval a vijde na mizinu, musi casto do toho davat vsetko, ba i viac.
korbelka 876, chelatory, ktore odporucam nie su lieky. Osobne som pouzil dole spomenutu znacku, ktora mam nazov EDTA, 625 mg, nic ine
RNG, dakujem :-)
jambo, v tlaci sa rozsiruje hromada falosnych tvrdeni proti prirodnym potravinovym doplnkom. Predavkovanie 5-HTP tak isto ako tryptophanu moze ten serotoninovy syndrom(privela serotoninu) sposobit. Ale v odporucenych davkach od 50 do 200 mg o tom nemoze byt ani reci
Nezijem na Slovensku, neviem kde sa tam co predava.Musis si to vyhladat zialbohu sam na Google.sk alebo .cz alebo .hu a podobne.
smilla, najnebezpecnejsie nahradne sladidla su aspartamy a E-495.
Jedine nahradne sladidla, ktore odporucam su stevia(1 kvapka extraktu je ekvivalent lyzicky cukru)alebo rastlinny erytritol, ktory sa sice vstrebava podobne ako cukry ale vypadne pre svoju malu molekulu na 95% cez ladviny pomerne velmi rychlo z tela.
Erytritol mozno pouzit za nahradu cukru kdekolvek v skoro rovnakych mnozstvach.
Stevia nie je vhodna na pecenie.
Ahoj RNG
chcel by som sa ta spytat kde sa da kupit 5-HTP , nasiel som to v eshopoch v usa ale postovne 1800 Sk takze 10x drahsie ako samotny 5-HTP , takze zhanam nejaky zdroj na slovensku resp. v eu
A druha otazka ohladom 5-HTP : na stranke brainway pisu ze 5HTP moze vyvolavat serotoninovy syndrom a preto sa vo vacsine statov nepredava. A odporucaju skor Tryptofan pretoze ten si vraj vie telo kontrolovat. Co si o tom myslis ?
vazeny RNG mohli by ste prosim nakuknut do temy stava zo zemiakov a vyjadrit svoj nazor resp. nejake poznatky ak mate v tomto? dakujem
RNG prosim ta este o radu, ktore nahradne sladidlo je najbezpecnejsie pre diabetika a ktoremu sa vyhybat.
Dakujem velmi pekne