Otázky na RNG

kiky

Ahoj Rng,
tak dneska mi dali vysledky z kontrolneho vyteru...a nic tam nemam.Nechapem ako je to mozne ked hrdlo ma stale boli a aj uzliny mam mierne zdurene. Uz som z toho uplne zufala napadaju ma take diagnozy ako rakovina krku a podobne. Beriem aj ten citricidal a nic.
Dokonca mam pocit takych "divnych" slin v ustach...neviem to popisat ale je to taka pachut akoby.
Uz fakt neviem co mam robit,buduci tyzden mi mama vybavila termin u nejakeho specialneho krciara tak uvidim...ale mam strach z toho

RNG

Pri detoxifikacii odporucam pre to pouzivat aj absorbenty, najma vlakniny, ako psylium, citrusove pektiny, jablcne pektiny a podobne. Tie sa postaraju o to, aby zlc s roznymi toxinami, vcitane neziaducich tukov bola vynesena z tela a nereabsorbovana aj z toxinami spat do krvi.
Proti prilisnemu vylucovaniu tukov cez kozu(a s tynm suvisiacich akni) je dobre znizit hladinu hormonu HDT branim zinku a vytazkov(silne caje) z korenov zihlavy.

wikush

ala12, aj mne sa vyhodili netypicke drobne vyrazky na licach az k brade odkedy detoxifikujem.. aj ked mi zle travi, tak na druhy den sa zobudim so strasne mastnou pletou

RNG

ala 12, enzymi odburavaju rozne ulozene latky a toxiny a uvadzaju ich do obehu. Samozrejme to vyvola reakciu tela, ktore sa tych latok snazi vsemozne zbavit, tj aj cez kozu.
Pri enzymoch som to este nepoznal, ale je to pravdepodobne, ale detoxifikacne docasne zamorenie v krvi je znacne vysoke pri roznych chelaciach a napr pri uzivani MSM vo vacsich davkach.
Zialbohu, telo sa neda inac odmorit, nez odburat tieto latky uviest ich do cirkulacie a potom vyfiltrovat a vyhodit v ladvinach, peceni(pri detoxokacii pecene treba pouzivat rozne absorbenty, aby sa zamorena zlc do nich nasiakla a vyniesla z tela a nereabsorbovala v crevach spat do krvneho obehu)
Cast zialbohu sa telo snazi vyhodit aj cez kozu, to sa neda nijak zastavit.
Ale tieto detoxikacne reakcie su na stastie nie prilis dlho trvajuce, hoci mozu trvat podla stupna zamorenia tela aj niekolko mesiacov.

ala12

Ahoj rng!
Začala som užívať silné enzýmy na prečistenie organizmu. Zhoršila sa mi pleť. Môže to byť príznak toho čistenia?Dik. A

RNG

ked mi niekedy stuhne(klimatizovane izby) ponorim ho na par minut do teplej body v umyvadle a je zas tekuty.
Dokonca som ho zafarbil na telovu farbu pridanim par kvapiek jodovej tinktury. Takze ma farbu makeup-u.

RNG

wikush, ja pouzivam kokosak uz roky. Jeho UV faktor je 4 az 8, takze ho pouziva cela Oceania a tropy.
Na nasu seversku bielu pokozku je niekedy malo, ked chce byt clovek cely den vonku. Ja som si vyrobil krem z neho
40% kokosak,
10 % zinkova beloba(ZnO)
10% vitamin E tekuty
40% voda. Tento som pouzival na Floride, ked som chodil cely den na slnku a nespalil som sa. Inac bez ochrany som za 1/2 hodiny spaleny.
Inac skvarenie na slnku je nezdrave, poskodzuje pokozku. Davka slnka na cele telo vo zemepisnej vyske Slovenska pre nase blede tela je max 30 minut na poludnie, u mna osobne menej. Za 10-15 minut sa sterilizuje pokozka a vyrobi dostatok vitaminu D. Dlhsia expozicia nie je ziaduca.

wikush

RNG, dal by sa kokosak pouzit na slnenie? pridat ho do obycajneho oleja na opalovanie alebo dokonca ho pouzivat len samotny.. pripadne s cim ho riedit, aby nestuhol vo flasticke?

RNG

jared, ak to vies prehltnut, lebo 70 kvapiek je besne horky horkac, tak to pouzi. Roztok treba pit po malickych glgoch cely den, najneskor do 6 vecer. Potom o 10 vecer si treba zobrat velku davku probiotik(samozrejme vcitane laktobacilov) s jablkom.
Odporucam hodne silne zmesy probiotik. Na vaginalnu floru mozno tiez pouzit probiotika, su aj cipky aj tabletky, prinajhorsom otvor kapsulu a daj trochu do vyplachu.
Pozor, nie do antimikrobialneho vyplachu!