Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

ala12

Ešte sa chcem spýtať na tie absorbenty. Ja každé ráno pijem olivový olej s citrónom na detoxikáciu pečene. Kedy by som si mala dať to psylium, keď pol hodinu potom sa nesmie jesť.Dik. A

vdacna

RNG, kupila som si koloidne striebro,ale mali len na vyplachy ust a nevedeli ma informovat, na co je to vlastne dobre. takze to nepouzivam. chcem sa ta opytat, na co vsetko je vlastne toto koloidne striebro dobre, ked ho tak vsetci preferuju... ja mam problem so zatekajucimi hlienami a nasledne zapachom z ust. myslela som, ze by som to vyskusala s tymto zazrakom aspon zmiernit, lebo nikto a nic mi nevie pomoct. som zufala...velmi pekne ti dakujem za vsetkych, ktorym tu tak trpezlivo a nezistne pomahas a ked vies pomoct aj mne, tak ti dakujem este viac...pekny den.

Mimi323

jared, ak môžeš, tak si zožeň aj kokosový olej. Na pleť je výborný (s Citricidalom je super)a využiješ ho aj na iné veci (telo, nechty, vlasy a aj na varenie :)). Mali by ho mať v bioobchodíkoch.

RNG

nina 26, najpravdepodobnejsie je to histaminova reakcia alebo nejaka nakaza.
Prirodne antihistaminy:
Quercitin, bromelain, vitamin C ,a rozne ine enzymi.
Protizapalove: curcumin, boswelicka kyselina dumbier, GLA(pupalkovy a borakovy olej), rybacie oleje
Antimikrobialne: citricidal, zinok, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, collostrum, graviola, uncaria tometosa/Samento, lapacho a plno inych.

Nina26

Ďakujem RNG za opoveď a ešte Ťa poprosím, čo môže spôsobovať začervenanie a čiastočné spuchnutie povrchu nosa.

RNG

nina 26, MSM je silne polarne rozpustadlo a zaroven zdroj siry pre ludi. Ako zdroj siry je dobre na regeneraciu klbov a sliach a ako rozpustidlo pomaha pri detoxifikacii a transporte roznych materialov telom, co ma za nasledok rychlejsie cistenie tela, regeneraciu a prispieva znacne k odstraneniu zapalov v tele.
Pre reumatikov skusali s davkami 2 gramy denne, to iste aj pre klbove problemy, ale je napr jeden vyskumny lekar, co to pouzival na detoxifikaciu tela v davkach az 10 gramov denne a sposobilo mu to znacne detoxifikacne reakcie-vyrazky sa mu presuvali postupne po celom tele a az po pol roku sa mu koza vycistila. Tj takato detoxifikacia je dost intenzivna, a ja ju osobne neodporucam. Ale 2 -3 gramy denne beriem momentalne aj sam a robi mi to dobre na klbove bolesti.
Kedze to zlepsuje permeabilitu (priepustnost) roznych bunecnych stien a blan, pouzivaju to aj ako kvapky do oci na znizovanie tlaku v ociach(10% vodny roztok) a odstranovanie roznych bielkovinnych zhlukov z oci(floaters, cataracts...)

Nina26

RNG prosím Ta užívanie MSM vo vyšších dávkach je koľko 1 g je už vyššia dávka? A MSM sa tiež používa na čistenie tela? Dakujem

kiky

Dakujem za rady Rng..
vyskusam teda striekat do nosa
a co si myslis o cmulani Preventan quatro??
neuskodi mi ak pojdem zajtra na bicykel sa na chvilku previest?