prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ešte sa chcem spýtať na tie absorbenty. Ja každé ráno pijem olivový olej s citrónom na detoxikáciu pečene. Kedy by som si mala dať to psylium, keď pol hodinu potom sa nesmie jesť.Dik. A
RNG je ešte možné u teba niečo objednať alebo si už úplne skončil s predajom?
RNG, kupila som si koloidne striebro,ale mali len na vyplachy ust a nevedeli ma informovat, na co je to vlastne dobre. takze to nepouzivam. chcem sa ta opytat, na co vsetko je vlastne toto koloidne striebro dobre, ked ho tak vsetci preferuju... ja mam problem so zatekajucimi hlienami a nasledne zapachom z ust. myslela som, ze by som to vyskusala s tymto zazrakom aspon zmiernit, lebo nikto a nic mi nevie pomoct. som zufala...velmi pekne ti dakujem za vsetkych, ktorym tu tak trpezlivo a nezistne pomahas a ked vies pomoct aj mne, tak ti dakujem este viac...pekny den.
Ako budem vedieť, že som už detoxikovaná, t.j. čistá?
nina 26, najpravdepodobnejsie je to histaminova reakcia alebo nejaka nakaza.
Prirodne antihistaminy:
Quercitin, bromelain, vitamin C ,a rozne ine enzymi.
Protizapalove: curcumin, boswelicka kyselina dumbier, GLA(pupalkovy a borakovy olej), rybacie oleje
Antimikrobialne: citricidal, zinok, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, collostrum, graviola, uncaria tometosa/Samento, lapacho a plno inych.
nina 26, MSM je silne polarne rozpustadlo a zaroven zdroj siry pre ludi. Ako zdroj siry je dobre na regeneraciu klbov a sliach a ako rozpustidlo pomaha pri detoxifikacii a transporte roznych materialov telom, co ma za nasledok rychlejsie cistenie tela, regeneraciu a prispieva znacne k odstraneniu zapalov v tele.
Pre reumatikov skusali s davkami 2 gramy denne, to iste aj pre klbove problemy, ale je napr jeden vyskumny lekar, co to pouzival na detoxifikaciu tela v davkach az 10 gramov denne a sposobilo mu to znacne detoxifikacne reakcie-vyrazky sa mu presuvali postupne po celom tele a az po pol roku sa mu koza vycistila. Tj takato detoxifikacia je dost intenzivna, a ja ju osobne neodporucam. Ale 2 -3 gramy denne beriem momentalne aj sam a robi mi to dobre na klbove bolesti.
Kedze to zlepsuje permeabilitu (priepustnost) roznych bunecnych stien a blan, pouzivaju to aj ako kvapky do oci na znizovanie tlaku v ociach(10% vodny roztok) a odstranovanie roznych bielkovinnych zhlukov z oci(floaters, cataracts...)