Otázky na RNG

RNG

chenelocka, dostupne mas na lukach praslicku, zihlavu., v obchodoch zinok a pantotenicku kyselinu. Vsetky tieto, najma silny caj z korenov zihlavy podporuju rast vlasov.

RNG

kazdy prebytok nestravenych latok, hlavne bielkovin a do urcitej miery aj tukov sa moze telo snazit vyhodit cez kozu, nielen obvylkymi cestami(moc a stolica).
Pri posilovani sa zvysuju v tele androgenne("muzske") hormony, tj aj testosteron, cim sa zvysuje aj jeho menenie na DHT.
AQ zvysena hladina DHT ovplyvnuje priamo vylucovanie tukov cez kozu a tym acne a vypadavanie vlasov.

Naviac boli tu rozne temy na "skodlivost" kravskych mliecnych produktov z roznych hladisk(zahlienenie, plesne v tele, zamorenie mlieka hormonami a zvyskami antibiotik, tiez roznymi pridavkami do krmiv, kedze dnes su na mliecnych farmach kravy doslova vaznene a krmene casto priemyselne pripravenymi krmnymi zmesami-dost jednotvarnymi.)

mliecny

ahoj rng chcem sa opytat ci tvaroh moze sposobit akne - zacal som cvicit a na svoj jedalnicek som pridal vela mliecnych vyrobkov a najma tvaroh dik

RNG

pato, pri presileni mozes mat natiahnute alebo dokonca aj potrhane svalstvo a slachove vazivo. Je mozna aj perforacia na spodu brucha, tj to co sa ludove nazyva pruh. Ten moze byt roznych druhov.
Odporucam ti dokladne vysetrenie, aby si vedel presne co mas poskodene, niekedy to totiz vyzaduje operaciu(zositie) lebo "samo od seba to neodide"
Ja som osobne nebol nikdy za presilovanie si tela, to vedie len k zhrcovatenym privelkym svalom, vystupujucim zilam a poskodeniu klbov a chrbtice. To celkove dava privelky zaber aj vnutornym organom(musia zivit a kontrolovat privelku masu) a skracuje v priemere zivot.
Zdrave cvicenie je s menej, nez 40 % maximalnej vahy, ktoru jednotlivy sval zvladne.
A nebudovanie si extra svalov na vzhlad ale len tolko, co telo potrebuje.

pato.1984

ahoj rng, cital som si tvoje rady a ziskal si si moje uznanie. chcel by som sa ta opytat ci poznas nieco ako "ludovo povedane" strhnuty pupok. nieco podobne sa mi stali pri cviceni a zvihani, odvtedy ma mesiac boli strasne bruch a je mi velmi zle. a este som tu nenasiel adresu ani nazov tvojho obchodu(kameneho nie internetoveho), ak nechces robit reklamu kludne posli na mail-pato.1984@azet.sk. dakujem ti velmi pekne

ala12

Ahoj RNG!
Prosím mohol by si aj mne preposlať čo užívať pred otehotnením alebo počas tehotenstva? Dik. A
alkopago@azet.sk