Otázky na RNG

RNG

boba 77, semienka su malicke, da sa z nich urobit caj/polievka, dve lyzicky povarit 15 minut prikryt a odstat niekolko hodin a cele vypit a zjest. Senovka grecka je druh strukovin.
Na enzymi si najdi moj prispevok na -odkaz odstránený- pod enzymami. Tam som rozne porovnal. Obsah je dolezity, porovnavaj mnozstva aktivnych latok.
Wobenzyme som tam ani nedal, ten je uz velmi davno zastaraly a najnovsie su aj 10-15 krat tak silne a obsahuju nielen zivocisne enzymi ale aj rastlinne a velmi silne fungalne.
Delibo nie je prilis silny, toho by som bral 3x2 minimum na cistenie tela.
Zasadne klinicka ucinnost a navody vyrobcov su dve rozdielne veci.

boba 77

Našla som enzými z Delibo ponuky.Sú lacnejšie ako Wobenzym a beru sa len 2 kapsle denne, čo sa mi nezdá kedže Wobenzym kapsle by sa mali brať aspoň 3x10 tabliet.V tom ich zložení sa nevyznám.Tak teraz neviem ktore su vhodnejšie.

boba 77

Ahoj RNG.Zohnala som si seno grécke, semená, len neviem ako a v akých dávkach ho mám užívať aby bolo prospešné.Rozmýšlala som nad tinktúrou ale neviem v akom pomere ju mám zhotovit.

RNG

jaroc ustne brane lieky a doplnky maju velmi maly dopad na nosne a prinosne dutiny. Na tie treba pouzivat antimikrobialne latky vo forme kvapiek mnohokrat denne.
Dobre su roztok citricidalu(35 kvapiek na liter vody, to iste sa ak pije, to je denna davka pri mnohych infekciach) koloidna strieborna voda, pripadne aktivovany roztok MMS a velmi zriedeny peroxid vodika(pod 0.05%)
Vyplachy nosa slanou vodou tiez pomahaju, ale nie su dostatocne antimikrobialne.

Ked ma clovek problemy s hlienami a kasel, treba brat NAC(acc) a oreganovy olej a vynechat vsetko zahlienujuce, ako napr mliecne vyrobky na cas.

Co sa tyka davky betaglukanov, intenzivna v pripade chorob, kde treba zvysit pocet bielych krvinierk a ich aktivitu je 3x400 mg.
Udrzobna davka je potom 2x200 mg, ked je uz choroba potlacena a clovek je nachylny na choroby.

Caltra

Dobry deň RNG , nepoznate nahodou vyrobky od FINCLUB? Neviem či su dosť kvalitne,znama v mojom okoli ich ponuka ja som si od nej kupila ten CANDIMIS , lebo inde som to nemohla pozhaňať a v lekarnach to ani len nepoznali . U nas je to s tymi doplnkami bieda. Lebo ja by som si nevedela objednať cez internet , moja znalosť angličtiny je chaba a moc sa nevyznam v tom ako objednavať. Bola by som vam vdačna ak by ste sa na to pozreli .eshop.finclub.sk

jaroč

RNG, pred 3 rokmi som začal užívať selén, zinok a probiotiká. Bohužiaľ sa moja imunita veľmi zhoršila, tento rok som už trikrát prekonal bronchitídu, nasadil som si glukány v dávke 320mg denne, nepomáha, momentálne mam zápal dutín. Čím to mže byť, že som stále chorý? Pred užívaním doplnkov som chorý nebýval. Lekár mi chce nasadiť lieky proti astme.

RNG

lubos, to tu uz bezalo parkrat.
Dobry clanok okolo toho v slovencine mas na -odkaz odstránený-
Ak potrebujes podrobnosti na rozne liecby, mozem ti to pripojit na tvoj e-mail.
Osobne s tym nemam skusenost zatial.
Na podobne ucely pouzivam ine prostriedky z prirody.