prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň pán RNG,
chcem sa opýtať, máte informácie o MMS?
zdravim RNG.mam otazocku ako dlho sa moze uzivat gse je tam nejaky limit napr.po dvoch tyzdnoch pauza alebo sa moze uzivat aj dlhodobo.vdaka
tiskar, davkovanie Samenta je 2x15 kvapiek
Davkovanie uncarie na caj je 2 lyzice
Davkovanie gravioly je 1 lyzica
Davka z extraktu z olivovych listov je 3x750 mg(20% oleuropeinu)
Pri pouzivani caju z gravioly treba na noc brat probiotika
Inac selen, zinok, jod a probiotika, tiez vitamin C, E a cistenie zil lecitinom odporucam kazdemu, kto chce dlhsie zit a mat lepsie zdravie.
RNG, vraciam sa s temou boreliozy: 1.Ake davky je dobre uzivat denne: Samento/Uncaria tometosa, Graviola, Extract z oliv. listov? 2. Opuch kolena ako sekundarny prejav, co by si poradil, koleno je pohyblive, nie bolestive, asi tam je zapal? Vdaka.
Zdravim RNG.
Chcel by som Vás poprosiť o pomoc.
Nikde neviem nájsť na Vás kontakt.
Poprosím napíšte mi na dunajsky@madutech.sk
Potreboval by som poradiť s mojím zdravotným stavom. Ďakujem
Ludia, citate vobec moje prispevky, alebo sa len nadarmo namaham.
Ved neviem kolky krat uz opakujem to iste!
Myslim, ze si dam pauzu a prinutim vas pouzivat vyhladavac, ved na to je!
Ropaj, pri nepravidelnej stolici a vetroch sa niekedy crevo zdeformuje a vytvori vydutiny=divertikuly. V nich sa dobre necisti a su tam casto zapaly.
Neuvolnene vetry a tlak stolice je pricina bolesti v zapalenych castiach criev.
Napravenie travenia je hlavne
kyselinami,
enzymami
vlakninami a
probiotikami.
Na vyhojenie criev je hlavne aloe vera, DGL, a Triphala.
Ak sa tieto, problemy neadresuju, zapaly sa zhorsia, moze to viest k vredom(ulcerativna kolitida, ) dokonca az ku Crohnovemu syndromu
RNG prosim porad kazde rano nato stanem ze mam bolest dole v bruchu na lavej strane bolest trva az kym nemam velku stolicu.Lekari tvrdia ze som zdrava.