Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

irena.i

Dobrý deň. Prosim mohli by ste mi poradiť. Už niekoľko mesiacov pociťujem pocit štípania v členku a bolí ma priehlavok. Ten pocit štípania je niekedy na nevydržanie a začínam tento pocit mať už i na druhom členku. Dakujem.

:)

dobrý deň ja by som sa chcela spýtať že čo spôsobuje zmenšovanie vlasových cibuliek a z toho zapríčinené vypadávanie vlasov ?? už to trvá asi 3 mesiace a začínajú mi padať aj úplne malinké vlasy :( výsledky krvi na vitamíny atd mám v poriadku čo by ste mi odporučili užívať ?

:)

dobrý deň ja by som sa chcela spýtať že čo spôsobuje zmenšovanie vlasových cibuliek a z toho zapríčinené vypadávanie vlasov ?? už to trvá asi 3 mesiace a začínajú mi padať aj úplne malinké vlasy :( výsledky krvi na vitamíny atd mám v poriadku čo by ste mi odporučili užívať ?

RNG

duha rotacne odstavovace(struhac a centifuga) ovocia a zeleniny a odstavovanie bylin a trav lisom su dve rozdielne veci a neexistuje jeden odstavovac na obidvoje, zialbohu

RNG

Lujzinka sylimarin(vytazok z ostropestreca marianskeho) riedi zlc, tj zabranuje vytvaraniu sa kamenov a pripadne moze aj cast z nich rozpustit, mozno?Ber ho vo viacerych mensich davkach, lebo stimuluje vylucovanie zlce.
Inac ti odporucam na kamene pit caj z byliny chanca piedra, ten je na mocove kamene 96% ucinny a ciastocne aj na zlcove. Za pokus to stoji.
Vyhybaj sa cokolade, kakau a vajciam, to su najpravdepodobnejsie dovody zlcnikovych zachvatov.

Peto T

jaroc: Nedal si sa náhodou vtedy očkovať? Napríklad mne chrípková vakcína dovrzala imunitu najmenej na pol roka, a túto schopnosť majú aj iné vakcíny.

Duha

Prosim ta o radu k odstavovacom. Chcem si kupit odstavovac hlavne na zeleninu, bylinky, pupavove listy, zihlavy, salat...
v obchodoch predavaju take co pracuju odstredivou silou, rezu, sekaju zeleninu a az potom cez sitko nejak pasiruju tu stavu. Tento proces spracovania nie je najvhodnejsi pre zachovanie vitaminov , enzymov....? Tie odstavovace s lisom , "twin gear" alebo s rotacnym nozom su lepsie, no sice su niekolkokrat tak drahe, stoja okolo 500,-Eur Chcela som vediet nazor, ci tie prve su uplne nevhodne ? ci pri tej teplote ktora tam vznika vacsia cast vitam. enz. sa znici.. Dik

jozo010

Ahoj RNG
Dakujem za odpoved zo 17.06.
Momentalne uzivam citrosept a problemy ako (kasel, bolest hrdla, svalov ...) su takmer prec, objavia sa len zriedkavo, ale v zaklade to mam pod kontrolou. Az na opuchnute clenky a paty. Dost bolia, hlavne rano, ked vstavam. Neviem ci to moze mat nieco spolocne s travenim, lebo to ma hneva uz par tyzdnov. Na vysetrenie na krv som mal trochu zvysene pecenove testy, ale to mohlo byt sposobene paracetamolom. Teraz sa snazim zlepsit si imunitu (kazdy den odstavujem ovocie a zeleninu, bylinkove caje, vitaminy - centrum, calcium, ryby olej). Tento tyzden idem znova navstivit doktora, len skoda ze som v anglicku a ten pristup ku pacientom je velmi chaby. Ak by si mal este nejaku radu, bol by som ti velmi vdacny.