prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
irena, moze to byt pliesen v kozi. Skus i nohy mazat zmesou kokosoveho oleja s par kvapkami citricidalu alebo oreganoveho oleja(5kvapiek na lyzicu oleja dobre zamiesat)
Hlavna pricina vypadavania vlasov je hormon DHT. Znizenie jeho hladiny je dosazitelne branim zinku a silneho caju z korenov zihlavy, tiez aplikacia roznych produktov obsahujuce tieto aj zvonku(transdermalne)
Dobrý deň. Prosim mohli by ste mi poradiť. Už niekoľko mesiacov pociťujem pocit štípania v členku a bolí ma priehlavok. Ten pocit štípania je niekedy na nevydržanie a začínam tento pocit mať už i na druhom členku. Dakujem.
dobrý deň ja by som sa chcela spýtať že čo spôsobuje zmenšovanie vlasových cibuliek a z toho zapríčinené vypadávanie vlasov ?? už to trvá asi 3 mesiace a začínajú mi padať aj úplne malinké vlasy :( výsledky krvi na vitamíny atd mám v poriadku čo by ste mi odporučili užívať ?
dobrý deň ja by som sa chcela spýtať že čo spôsobuje zmenšovanie vlasových cibuliek a z toho zapríčinené vypadávanie vlasov ?? už to trvá asi 3 mesiace a začínajú mi padať aj úplne malinké vlasy :( výsledky krvi na vitamíny atd mám v poriadku čo by ste mi odporučili užívať ?
duha rotacne odstavovace(struhac a centifuga) ovocia a zeleniny a odstavovanie bylin a trav lisom su dve rozdielne veci a neexistuje jeden odstavovac na obidvoje, zialbohu
Lujzinka sylimarin(vytazok z ostropestreca marianskeho) riedi zlc, tj zabranuje vytvaraniu sa kamenov a pripadne moze aj cast z nich rozpustit, mozno?Ber ho vo viacerych mensich davkach, lebo stimuluje vylucovanie zlce.
Inac ti odporucam na kamene pit caj z byliny chanca piedra, ten je na mocove kamene 96% ucinny a ciastocne aj na zlcove. Za pokus to stoji.
Vyhybaj sa cokolade, kakau a vajciam, to su najpravdepodobnejsie dovody zlcnikovych zachvatov.
jaroc: Nedal si sa náhodou vtedy očkovať? Napríklad mne chrípková vakcína dovrzala imunitu najmenej na pol roka, a túto schopnosť majú aj iné vakcíny.
Prosim ta o radu k odstavovacom. Chcem si kupit odstavovac hlavne na zeleninu, bylinky, pupavove listy, zihlavy, salat...
v obchodoch predavaju take co pracuju odstredivou silou, rezu, sekaju zeleninu a az potom cez sitko nejak pasiruju tu stavu. Tento proces spracovania nie je najvhodnejsi pre zachovanie vitaminov , enzymov....? Tie odstavovace s lisom , "twin gear" alebo s rotacnym nozom su lepsie, no sice su niekolkokrat tak drahe, stoja okolo 500,-Eur Chcela som vediet nazor, ci tie prve su uplne nevhodne ? ci pri tej teplote ktora tam vznika vacsia cast vitam. enz. sa znici.. Dik
RNG mozem uzit protokol dr. Berksona aj v pripade, ked mam zlcnikove kamene? diky