Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

adka 2001
popisujes symptomy viacerych moznych problemov, od tetanie az po zapaly klbob a nervov.
Na tetaniu su potrebne mineraly.
Na zapaly treba adresovat priciny zapalov(zamorenie=enzymi, mikrobialne=antimiktobialne latky, najma viralne to moze sposobovat, pozri na viralne temy ako hpv, ebv opar atd)
Ciste protizapalove latky to nevyriesia ale zmiernia. Tam je dobre pouzit napr curcumin, bromelain, vitamin C vo vacsich davkach, boswelicku kyselinu a rybacie oleje(6-9 gramov)

RNG

Stuhnute svalstvo na chrbte treba rozmasirovat, zahriat, mat dobru nie prilis tvrdu postel a cvicit na chrbat , kazdu pol hodinu sa parkrat pokrutit v pase a trupom. Postupne to odide, ked pijes pri tom dostatok vody.
Pomaha pri tom niekolko enzymov, najma bromelain a serrapeptaza.

Guajakuran je dost slaby a ma aj ine nasledky v tele nez uvolnenie, takze ho prilis neodporucam.A ine chemicke relaxanty uz vobec nie, lebo mozu "relaxovat" aj srdecne svalstvo.

RNG

danka 80,,ked ta hrca je z alergie, tak na nu je quercitin(2x500 mg), bromelain(2x600 GDU) vitamin C (3-4 gramy denne) a rybacie oleje(6-9 gramov denne). Ak je to nasledok roznych infekcii, odporucam oreganovy olej(3x2 kvapky Candiminu alebo 3x2 kapsule(150 mg na kapsulu, 10% olej z divokeho oregana) alebo/a roztok GSE(citrovital 2x tolko, citricidal polovica)60 kvapiek do litra vody a postupne po glgoch pit cely den.

RNG

kachitaa, neviem o ake problemy so srdcom sa jedna, ale na problemy z porusenej coirkulacie pomaha si cistit cievy lecitinom(2x do rtyzdna 1 lyzicu kopcom do jedla), tiez branie "riedicov" krvi(napr bromelain2x600 GDU, nattokinaza2x1000 FU, serrapeptaza2x30 000 jednotiek) a vasodilatatorov(rozsirovace ciev) ako napr hloh, 2x1+ gram suseneho ovocia.
Pri vacsich slabostiach pomaha 2x200 mg koenzymu CQ-10, hlavne pri angine pectoris a slabostiach srdca vseobecne.
Dobre je brat aj hojivy a regeneracny aloe vera, dlhodobo(4x2 lyzice) alebo/a vacsie davky vitaminu C(3-5 gramov) a niektore aminokyseliny(arginin 3 gramy, ornitin 2 gramy, cystein 3 gramy).
Podla Linusa paulinga a jeho kolektivu, najma dnes dr Ratha, ktory je este stale velmi aktivny, vitamin C a aminokyseliny su zodpovedne za vytvaranie dlhych retazcov kolagenu, tj zakladnej vazobnej struktury vsetkych organov, ktore ich regeneruju, hlavne to plati pre tazko pracujuce srdce.

RNG

janka, cysty sa vytvaraju, ked si telo nevie rozlozit nejake nahromadene nepotrebne latky. To v podstate plati aj na endometrialne("cokoladove") cysty. Telo cisti rozne materialy vyrobou enzymov, ktora sa da posilnit napr branim jodu.
Tak isto sa da telu dodat extra enzymi na cistenie tela od roznych materialov, vcitane cyst, myomov, tumorov, polypov, hrciek....
Silnymi davkami roznych tychto sa daju odstranit aj rozne tieto utvary v tele, dokonca aj take, co su prudko rastuce, ako karcinomy, nielen pomaly sa vytvarajuce , ako hrcky a cysty.

RNG

vivine, je tam spomenutych plno dobrych zloziek, len davky su malicke. Na co je to vlastne navrhnute neviem ale vo vacsich davkach(4+ tablety denne najmenej) by to mohlo trochu pomoct na hormonalne problemy.
Osobne odporucam radsej jednu dve zlozky v klinicky ucinnych davkach, napr yam 2x1 gram, Dong Quai 3x500 mg a podobne.

certulinka66

adka2001 a čo takto skúsiť bankovanie..ja som mala tiež blokované krčné stavce brala som lieky a potom som išla na to bankovanie..uľavilo sa mi a povedala mi aby som lieky vysadila..teraz sa zase chystám na banky lebo mám takú prácu,kde si namáham dosť chrbticu a už sa veľmi teším..

adka2001

OLi mna boli cely chrbat a hlevne plecia nemam ziadnu stabilitu to je hrozne cosi uplne ma to izoluje od vsetkeho.

oli

adka2001 tak to na teba dosť silno pôsobí ten Guajacuran.Daj si potom predpísať napr.Dorsiflex, alebo niečo podobné na uvoľnenie svalstva chrbtice,asi krčnej,však?