prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim ta, teraz som sa dopocula o dobrych cistiacich vlastnostiach chlorely, moze sa to brat zaroven s enzymami? na odstranenie cysty a endometriozy.
Firma Solgar patri do maloobchodnej siete velkovyrobcu NBTY, ktoreho vyrobky pod roznymi znackami som kupoval aj ja. Na posudenie(NBTY ma vyse 22 000 vyrobkov) by som musel vediet zlozenie. Napriek tomu, ze firma ma dobre meno , vyraba lepsie aj slabsie vyrobky.
Pod tym myslim nie kvalitu, ale obsah ucinnych latok. Kvalita GMP sice zarucuje nezavadnost ale nie klinicku ucinnost.
pan RNG, som rada ze ste tu. Ked v Lucenci nemali enzymi tak som si ich objednala od vyrobcu Solgar , chcm vediet Vas nazor ,nakolko ste ju nikdy nespominal. Dakujem
Muc, neviem ako sa hloh luhuje , ja som vzdy odporucal prasok zo susenych hlohovych bobul 2x1 gram +, takze podobne by to malo byt aj s cajom, pravdepodobne lyzica na pol litra vody suchych plodov, najlepsie rozmelnenych v kavomlynku na co najjemnejsi prach.
Povarit par minut, odstat niekolko hodin.
Zialbohu sa varenim vitamin C a niektore fytonutrienty znicia, dufam ale ze nie tie aktivne antioxidanty, kvoli ktorym sa hloh berie.
prosim, ake mnozstvo caju treba denne vypit z hlohu aby sa dostavilo znizenie vysokeho tlaku?
dephia, neried ho vodou ale vodkou(40% alkohol) ked sa ti zda prisilny. Ale nemusis si ho mazat prihrubo a mozes menit niesta na tele
Tenko znamena slabozlto, hrubo az tmavohnedo.
RNG som rada, ze si sem zavital ;)
chcem sa ta spytat na jod. mam ten z Lucenca a davam si ho 1x tyzdenne na podbrusie 10 kv. no a nakolko mam uz iba 1 vajecnik, tak si ho aplikujem vzdy na jedno miesto a mam pocit, ze mam tam podrazdenu kozu. no a moja otazka: ten jod sa aplikuje rovno z flasky na kozu, alebo ho treba riedit vodou? diky
bromelain je z ananasu,
serrapeptaza je z bakterialnej kultury,
curcumin je pakoren, podobny ako dumbier.
Ja rozhodne neodporucam ziadnu chemiu, aj ked mnohe potravinove doplnky v pilulkach a kapsuliach pripominaju vzhladom lieky.
Rng si zlaty ze si sa mi ozval ale ja mam tie pocity v chrbtici a chemiu nechcem brat takze ti dakujem
Stuhnute svalstvo na chrbte treba rozmasirovat, zahriat, mat dobru nie prilis tvrdu postel a cvicit na chrbat , kazdu pol hodinu sa parkrat pokrutit v pase a trupom. Postupne to odide, ked pijes pri tom dostatok vody.
Pomaha pri tom niekolko enzymov, najma bromelain a serrapeptaza.
Guajakuran je dost slaby a ma aj ine nasledky v tele nez uvolnenie, takze ho prilis neodporucam.A ine chemicke relaxanty uz vobec nie, lebo mozu "relaxovat" aj srdecne svalstvo.