Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
je dobry banan proti akne????niekde som cital ze hej,ale newiem....prosim poradte....!!!
bral som uz aj prirodny lecitin,aloe vera ,a aj zinok aj selen....a nic mi na akne uplne nepomohlo...mozno mi ho iba zlepsilo...a mal som pocit od toho selenu ked som ho uzival,ze plet sa mi od neho zhorsila...:((tak newiem,ja mam uz zmetok asi vo vsetkom,kazdy tvrdi nieco ineee...
Enzymov je velke mnozstvo, delia sa zhruba na lipazy(rozpustaju a odstranuju tukove latky a necistoty), proteazy na bielkoviny, amylazy na skrobovite latky a sacharidy.
Obvykle je problem zo znicenych tukov alebo nerozlozenych bielkovinnych zhlukov, takze na to sa enzymaticke zmesy sustredia.
Niekto to riesi dietou(odstrasnenie znicenych spalenych tukov a tazkostravitelnych bielkovin zo stravy) niekto berie zinok na stlmenie cinnosti tukovych zliaz, niekto dokonca ide na hormonalne upravy, ale myslim ze kombinacia vyhybanie sa tazkostravitelnym bielkovinam a spalenym a stuzenym tukom s branim enzymatickych zmesi na precistenie tela tento problem lokalizovanych "smetisk", kadial sa telo snazi vyhodit neziaduce latky sa da napravit.
Enzymaticke zmesy treba brat na prazdny zaludok a musia byt klinicky dostatocne silne.
Kedze v tych "smetiskach" je zla cirkulacia, nie je tam dostatocna ochrana proti bakteriam a casto sa tie miesta zahnisaju.
Najlepsia obrana je necistoty odstranit, potom nema co hnisat.
takze keby som si kupil iod v tabletkax,stav akne a mikrocyst by sa mi zlepsil????
lencok=))mne ide iba z niektoryx hnis.-DD,ale proste niekedy to clovek ani newie odhadnut,ci sa nieco nachadza v tej vyrazke:-DD
RNG akymi enzymami? to mi akoze potom same zmiznu?
Cysty su "smetisko tela" ako som casto pisal, daju sa odburat enzymami. Jod pomaha vytvarat telu enzymi, jodova tinktura zabija naviac bakterie.
Enzymi sa beru na prazdny zaludok na cistenie tela.
ano je sa tazke ovladnut to poznam, hmm...no ale vies tak si len roznasas infekciu a zhorsujes to, najlepsie je nedotykat sa toho, nepoviem ked mas nejaku vyrazku s bielou hlavickou vonku, tak jasne ze si ju das prec s vreckovkou, dezinfikujes a hotovo, ale vytlacat nieco co sa v podstate neda, je hlupost...
a tebe z toho ide aj hnis, ci iba z niektorych, ci ako
no a tam si trafila klincek po hlavicke,hocico aj ked sa mi ide vytvarat nejaka vyrazka hned do toho zacnem sprtat,newiem sa ovladnut,proste som taky ze to tam nexcem mat ,a xcem sa toho ryxlo zbavit,a potom to mam cervene dva tyzdne:((