Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
a po to prvom druhu lasera, sa mi to len zhorsilo, preto uvazujem co to mlze byt, ked sa to rozsirilo a zvascilo, ja vazne neveim co s tym, teraz musim cakat do 8 januara, ale niekedy som uz vazne skepticka
no to mlieko by som v tvojom pripade upne vynechal,aj ja som ho mal rad ,stale som ho pijavala mal som vtedy aj hrozne,ale fakt strasne akne!!!teraz uz mlieko nepijem a vyzeram celkom v pohode,a nemala by si pit ani rozne farebne vody,ako su napr.kofola,vinea,ani alkohol-ten vobec,
ked som naposledy pil alkohol,som si vypil len dva poldecaky a o dva dni mi vyslo okolo 5 vyrazok!!!
ked uz xces alkohol daj si pivo!!!to je ako vitaminova bomba,...ked som volakedy pijaval tak som nemal akne vobec!!!
niekde som pocula ze ked sa na brade robia vyrazky atd, tak je problem so zaludkom, neveim co je na tom pravdy:(
a cokoladu semtam
no ja som v puberte snad ani vyrazky nemala, ani nic, len malinko...
a ako sa stravujem? no mliecne vyrobky papam semtam, milujem syry, mlieko len do kavy a inak mamina vari prirodne jedla, takze neviem:(
dnes mi z toho jedneho "utvaru" uz ani neveim ako to pomenovat, vysiel velky hnis, tak ja som uz vazne jelen co to mam
takze pubertou to asi nebude:-DDD
ale mozno mas toxicky oraganizmus,otraveny splodinami,ake jedla jedavas???jedavas aj mlieko,mliecne vyrobky,cokoladu,vyprazane jedla?
vies chodim ako idiot, mam cistu tvar a brada no comment, nechapem to
ja mam 24, citala som ze ty 17...mna toto zacalo trapit asi pred rokom, mne frajer vzdy tym svojim strniskom rozdrbka bradu a takto som dopadla
lencok1,a kolko mas rokov???