Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

lencok1

no vie kozny ako kozny, ale ja myslim aby si navstivil moderne odborne dermatologicke centrum, kde maju laseri atd...kde sa komplexne venuju liecbe takychto veciciek, ja mam pocit ze tento laser mi vazne pomaha, par cysticiek, ci bradaviciek, ci co to je mi zmizlo...ja si myslim ze sa to da v pohodke takymto sposobom vyrieisit, masticky a kremiky na ti na cysticky asi moc nepomozu...teraz mas modernejsie metody ako sa toho zbavit

pentium

jaaaaj,vies co,nie nebol som...a ajtak kazdy kto tam xodi s akné a ostatnymi vecami ,mi vravel ze nic mu kozny lekar nepomohol...:((tak uz newiem na koho sa mam obratit
ale pred asi rokom som bol vseobecne u kozneho lekara,mal som problem s akne,a aj teraz mam taky mensi,ale ani vtedy mi kozny lekar nepomohol a predpisoval mi uz vselico....tak som sa nakoniec na tie zbytocne behacky po koznyx vykaslal...

pentium

asi pred dvomi mesiacmi som mal ten isty problem na cele,teraz uz na cele mam len troxu,ale teraz ta brada ma serinka...:((

lencok1

mne to najprv ujo robil laserom pred rokom, ale narastlo mi to este vacsie, skoro ma rachlo, lenze potom sa mi to roznieslo a nakoniec sa zistilo zevraj su to ploche bradavicky, ono to vyzera ako vyrazka, az na to ze sa neda vytlacit...tak mi to teraz riesia laserom Candela V Beam, zda sa mi to lepsie, pomedzi tie mikrocysticky, ze aj to sa da, teraz 8. januara idem na druhe sedenie, mam to len na brade, inak cistu tvar...ale uz mi to poriadne lezie na nervy...hlavne si to neskusaj vytlacat ani nic podobne, nech sa ti to neroznasa a co najskor navstiv odbornika, to mas najlepsie a neboj urcite sa toho zbavis, len to chce cas...ja sa s tym serenkam uz rok, tak dufam ze mi to konecne daju naporiadok

pentium

no tie moje mikrocysty vyzeraju normalne maju taku skoro ako koza,ale velmi zblizka sa da vidiet akokeby boli biele,ale vytlacit sa nedaju:(((

pentium

aj mne to zneprijemnuje zivot a newiem ako sa toho zbavit,a niekedy mi z toho vznikne normalna vyrazka,mam v tom xaos ,newiem ako na to:((ako sa toho zbavit:((a ten vichy normaderm je teda dost draha zalezitost..