Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
no mne sa to nevratilo, lebo mi to ani nikdy neodislo, ten prvy laser na to neucinkoval...teraz som bola na lasere ineho druhu, je tomu tri tyzdne a nieco mi uz zmizlo, ze mam hladku kozu, to co ostalo sa dufam doriesi 8.januara
lencok1=))a ked si s tym bola prvy krat na laseri,ako je mozne ze sa ti to vratilo???a teraz nie je hrozba ze sa ti to vrati s5???
no ja mam uz len take slabe akne,donedavna som nemal nic ale teraz sa mi to vratilo,mozno aj tie sviatky urobili svoje,to jedenie cokolad a zakuskov:(((
no a co sa tych cysticiek tyka, lebo ja mam na tej brade aj cysticky aj bradavicky, tak spominala ze tie mi chce robit takym sposobom, ze laserom mi to pootvori a potom vycisti, to uz neveim ako, nieco take mi hovorila
ja dost verim tejto liecbe, lebo zacinam vidiet konecne nejake male vysledky a ta brada sa mi dava naporiadok
no podla toho ake mas akne...v prvom rade ti chcem zdoraznit ze kym si das nieco robit, vazne sa porad s nejakym odbornikom co by bolo pre teba najlepsie, ja ta nevidim neviem ti takto poradit, kazdy ma iny typ pokozky a to vie zhodnotit skuseny dermatolog, ktory ti aj navrhne adekvatnu liecbu...ci uz chem peeling, laser alebo nieco ine
zalezi od toho co ti presne budu robit, mna teraz to jedno sedenie stalo 500 sk,ale som spokojna, ja som ochotna do toho vrazit, lebo mi to vadi, a nech s tym mam na veky pokoj...
a cemickym pilingom???ten by mi nepomohol aj s akné???
a je to centrum cenovo dostupne???
ci mas cysticky, ci ploche bradavicky(lebo ono to vyzera podobne) da sa to vyleicit, len treba cas a naozaj skuseneho odbornika, ktory ti poradi ako na to, ci laserom alebo niecim inym