prosím niekoho o radu ,ak má s tým vlastnú skúsenosť , prípadne aj lekára aby mi popísal ako sa prejavuje chronická apendicitída, čo ju vyvoláva , ako sa diagnostikuje , či je nutná operácia, mám totiž dlhodobé bolesti asi 2 roky v oblasti tzv. slepého čreva, ktoré vyžarujú až pod pravé rebro, bolesti sa vystupňujú hlavne pohybom a po popritláčaní rukou , absolvoval som endoskopické vyšetrenia, všetko OK, lekári vyslovili podozrenie na chronickú apendicitítu ale nič so mnou nerobia, aké lieky je vhodné v takomto prípade používať na utíšenie bolesti ? zdeno
-------
Slepé črevo www.zdravie.sk
Slepé črevo
Zdeno, no slepe crevo o tom by som mohla napisat knihu- chodila som po roznych vysetreniach, niektorí lekári tvrdili že sa len chcem uliať zo škola, že chronický zápal neexistuje- to bol august, iní by ma hneď rezali.Pochodila som viaceré nemocnice, robili mi mnohe vysetrenia a tak prisli na to , ze riesenie je velmi proste- mala som len mrle a navyse premnozene streptokoky na mandliach, hoci som nebola chora. Odkedy mi ich vybrali nemam bolesti a som ok, prever si teda vsetko, kým sa necháš rezať. Od tejto skúsenosti som aj ja zástankyňou názoru, že chronický zápal apendixu nejestvuje. Niektorí ludia ho majú obrátený tak, že sa im nemá ako zapáliť- to zistili aj mne, dali mi vypiť nejakú hnusnú tekutinu a na druhý deň mi robili ultrazvuk , pri ktoromm to zistili. Vela šťastia
ja som bola na dozvukoch tyzden po stuzkovej,rano piatej som este vonku nahanala macku a o deviatek ,ked som sa zobudila,tak to som sa uz nemohla ani pohnut,cakala som do dvanastej a ptom na pohotovost a operacia,ze vraj som uz mala odumrety,tak som rada,ze to nejak neprasklo a v nemocnici som bola 4 dni a teraz sa rozhodujem,ci pojdem do skoly a lebo budem este marodovat,lebo presiel este len tyzden a den
ludia jak mi zle ostalo ked toto citam:0) inak mna stale pobolieva slepe crevo...stale mam nervy a teraz ked som na medine toboz...mne velmi pomaha ked si dam lad na to je parada sa to hned vytrati a pijem fatru ta je naozaj dobra cize netreba hned bezat k lekarovi pri pichani...len ked sa to naozaj zhorsi...
ahojte ja mam zajtra rengen creva slepeho to vypijem tekutinu a ma odrengenuju normalne a lebo mi tam nieco budu pchat?????diki