Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

zufala

ano aspon podľa mna to je dosť dôležité ale pisalo sem aj také dievča, kt. to povedalo a ostatní boli z toho nadšení a že sa jej všeličo vypitovali...je mi jej moc ľuto, že to všetko takto musela pretrpieť...bola to samizda, že katka30

zufala

dufam, ze to zvládnem aj vdaka mojmu priateľovi snažím sa hlavne kvôli nemu ale aj kvôli sebe samej...ale tie dievčatá, kt. nemaju pri sebe oporu to musia mať strašné...

zufala

baby viem, že je kruté čo sa vám stalo ale najdôležitejšie je dostať to zo seba von, aby vás aj ostatní pochopili a podporili, ked sa budete v tom utápať samé nič tým nedosiahnete...držím vám všetkým moc palce, aby ste to zvládli a aby ste nabrali aj odvahu to isť nahlásiť...ja som ju síce nabrala dosť neskoro a toho hajzla nezavreli, ale má aspoň zápis,no a nabrala som ju len s milovanou osobou, kt. ma podržala...ešte s tým nie som uplne vyrovnaná a stále sa mi to vracia ale s mojim milým to spoločnými silami sa snažíme zvládnuť...

kvixy

vzrovnat sa s niecim takym je tazke,ale da sa to ,aj bez vygumovania mozgu,niekedy to trva aj roky,ale v prvom rade treba vyrovnat sa s tym, ze sa to stalo uvedomit si,ze niktora z nas za to nemoze,potom treba prekonat strach je to tazke ale ucine,vratit sa na to miesto,vykricat a vyplakat zo seba vsekto co ste mali na srdci ak potrbujete nadavajte,placte, hadzte kaneme dostante to von, ak to nepomoze poziadajte o pomoc rodinu,psychologa,hlavne to nedrzte v sebe,netajte sa tym lebo vi za to nemozete....a bolest ktoru budete potom sama niest vas znici....

lucia33

V Prahe majú gama-nôž,ktorým robia operácie nádorov na mozgu. Možno sa v blízkej budúcnosti bude dať napríklad laserovým lúčom narušiť pamäť na jednom mieste mozgového závitu a traumatizujúci zážitok by sa mohol dať na lekársky predpis "vygumovať".To je môj optimistický sen. Možno už aj niečo také vo svete existuje.
V niektorých prípadoch by také vygumovanie mohlo byť neetické-napríklad u toho, kto spáchal trestný čin.

karmella

katty19 dakujem si velmi mila, clovek by ani necakal ze mu padnu dobre slova... najviac ma hneva to ze moja sestra ved mala iba14.. a ver muzovi potom, a taky hajzlik niekde si uziva s nakazenou slapkou a znasilni potom dievca a dalsia obet hiv na svete...

katty19

viem, že sa dejú hrozné veci, nielen že ide o dôstojnosť človeka, ale môžme byť v jednom momente aj veľmi ohrozené, skutočne sa nemusíme dožiť ďalšieho dňa, napriek tomu vás chcem povzbudiť, aby ste sa nenechali paralyzovať a naplniť iba negatívom