Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
tz hutoris ze si sicko čula..a nečula si ani chuj..tyyy še ci takoj vzstrikam do papulkzy..az potom dostanes tu chorobu :D
dedko je neveriaci a on mi nič take nevravi,tak babku počuvam
moniqa87 : aj vysmievanie z boha je smrtelny a tažky hriech počula som
babka babka babka babka....povec dedkovi ze si nasiel super babenku :D :D
vies co to znameno vobec smilstvo??tak podla toho asi nie..smilstvo..je sex alebo lepsie povedane kurvenie s niekym zadanym alebo podobne...vseobecne...a vobec to uz neni hriech..ved kto to nema rad???mame to radi vsetci :DDDDD
BABKA POVEDALA....AAAAMEN
stanusinka: smrtelny hriech ja nemam.a v 7božich prikazani nie je za hriech že surf po internete. ale smilstvo(sex,francuzaky) a klamstvo tam patria.je to tažky a smrtelny hriech
povedala babka a učime sa to na naboženstve
dajme to do TV...zasmeje sa na tom cely narod :D :D :D :D :D
hahahahah....faakt sranda ked toto vsetko tu citam :D :D :D...babča asi najcistejsia panna...:D :D a vnucka po nej :DDDDDD diiiiig more :DDD
miri413, vies, ze uz aj ja to planujem vsetko skopirovat, lebo toto uz druhykrat v zivote nezazijem :-)))))))))))))))