Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

joz1

tz hutoris ze si sicko čula..a nečula si ani chuj..tyyy še ci takoj vzstrikam do papulkzy..az potom dostanes tu chorobu :D

stanusinka

vies co to znameno vobec smilstvo??tak podla toho asi nie..smilstvo..je sex alebo lepsie povedane kurvenie s niekym zadanym alebo podobne...vseobecne...a vobec to uz neni hriech..ved kto to nema rad???mame to radi vsetci :DDDDD

silvia.korkova

stanusinka: smrtelny hriech ja nemam.a v 7božich prikazani nie je za hriech že surf po internete. ale smilstvo(sex,francuzaky) a klamstvo tam patria.je to tažky a smrtelny hriech
povedala babka a učime sa to na naboženstve

juujka

hahahahah....faakt sranda ked toto vsetko tu citam :D :D :D...babča asi najcistejsia panna...:D :D a vnucka po nej :DDDDDD diiiiig more :DDD

moniqa87

miri413, vies, ze uz aj ja to planujem vsetko skopirovat, lebo toto uz druhykrat v zivote nezazijem :-)))))))))))))))