Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
babka povedala aaamen: ja umriem "DDD
moniqa87: a potom poslednom prispevku este viac =D
ja uz fakt nevladzem....si to tu prekopirujem do pc, ked budem mat zlu naladu tak si to budem citat :D
dievca..toto uz neni smiesne co ty pises..ale na zaplakanie.....bozeee toto co ty robis je ten tvoj smrtelnz hriech preboha.....chod sa liecit...
ne ne to radšej ne...prekopirovat nie...ved ja nechcem ist do klaštora
toto dievca bude vyhlasene za najcistejsiu pannu :D :D :D poklona :D
miri413, sak aj ten farar by ju vysmial
za mnišku? ta čo som ošalela fuuj.
som počula že oni sa tam bozkaju a sexuju s faraemi a že dakedy aj deti ktore porodila mniška že dali do zeme....som počula a tam mam ist fuuj
SMRTELNZ HRIECH..A CO VLASTNE TO JE??NIIIC HOVNO AJ TAK UMRES A JE PO TEBE :D A CHUJ AJ PO HRIECHU..UZ NEVLADZEM SA SMIAT :D
prispevky v tejto teme by mal niekto prekopirovat a zobrat do kostola v silvinkinom meste....by ju farar urcite pochvalil a zobral pod svoj talar....
a k tomu ovocie je najzdravsi pokrm aky existuje...sa spamätaj..urcite mas podle zuby od cokolady..a sa hanbis bozkavat..toto je ODHALENIE :DDDDD ANOO PRESNE TAK