Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova: tz hutoris ze si sicko čula..a nečula si ani chuj..tyyy še ci takoj vzstrikam do papulkzy..az potom dostanes tu chorobu :D
preklad: ty hovoris, ze si vsetko pocula..a nepocula si vobec nic..tak sa ti vystriekam do ustociek..az potom dostanes tu chorobu :D
nech niesi ukratena....
silvika korkova :D :D uz nehaluz..a chod pozerat vecernik :D...na dobru nocku :D :D vypiškat,umyt zubky tie podle od cokoladky :D..asup do postielky medzi babku a dedka :D
ty este nrozumies vela veciam..zlata moja :D :D a ten liek neexistuje..on je fiktivny :D mozno aj ty si len fiktivna :D :D
perla za perlou, ja uz nemozem
REHOOOOOTTTTTT...taku som mala zlu naladu,ale ked toto citam,tie haluze tej malej :D :D tak sa poštim od smiechu :D
joz1 : nerozumiem ti ani slovo,len viem že choroba može byt s obycajneho francuzaku a zo sex ešte onoho viac chorob,preto to nechcem,keby som vedela že exituje liek aby som nedostala tu chorobu tak si ho vezmem a možno by som sa aj potom bozkavala
chuuudak dedko....on je fakt v strelenej rodinke :D..moja zlata ani ty niesi plodom lasky tvojej mamky a ocka....ty si zo skumavkz..podla toho co pises..tvoji rodicia asi nejebali nikdy :D
ale ja sa nevysmievam z boha, ale z teba
vsetci umrieme, apokalypsa!!!! =D asponze dedko je normalny z rodiny....sa cudujem, ze tolko vydrzal. a este vladze?
dedko ma pravdu :D urcite ma dos svojej starej :D :D :D.:D