Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
neni taky liek? ale antibiotika by mi pomohli keby som dostala infekciu?
silvia.korkova: aj to, ze sa to vela divcatam nepaci si sa urcite dozvedela od svojej babicky....
treba dalsi preklad....fiktivny=nepravdivy ;) takze je to blud, ktory neexistuje! musis ten liek vynajst, ty. ta tarcha je na tvojich pleciach! drzim palce :)
ze sa to hnusi :D..moja ty niesi zena...ale decko
joz1: ze sa nehanbis take veci pisat blee uz mi ide navracanie
tha ked to tvoja baba nerobila..skade je potom tvoja mamka alebo ocko..a potom z coho si ty??????? :D oouha..sa tu dopracujeme k tomu ze ty vobec neexistujes :D
tha ked ochoreis uz nebudes mat hriech..hh bo umres..a fiktivny je neexistujuci ty trubko :DDDDDD
joz1: tak nejak :)
miri413..dakujem za preklad :)))))))...nech dievca sa uci :D
a kde sa da kupit? ten fiktivni liek? a kolko stoji?
nechapem čo je tu smiešne?!
ja som len napisala že s toho možem ochoriet a možem dostat vela chorob ,a sa mi to hnusi
a som počula že vela ženam sa to tiež hnusi to francuzky bosk
a moja babka povedala že ani ona to nerobila,a povedala aby ani ja som to nerobila lebo ochoriem a budem mat hriech