Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

silvia.korkova

heh...budem si stat za svojim aj keby nevie co!!!! MNE sa francuzki bozk hnusi je to slintava vec,a dostanem s toho vela chorob A viem že mat to pred svadboj je smrtekne tažky hriech
A viem že je taka tableta proti infekcii je to panadol či tak neak vy ste ale hlupi!!!!
IDEM UZ SPAT ,LEBO VIEM ZE SOM MUDREJSIA NEZ TAKA 18-20ROC.A VIEM ZE KAZDY KTO TUNA PISAL ZE JE TO PEKNE ,TA KLAMAL ,HANBI SA TO ISTE NAPISAT CO JA.

moniqa87

uz musim off, idem sa venovat priatelovi a pachat smrtelne hriechy, miri, dufam, ze to skopirujes, potom mi to posles, majte sa tu krasne a bavte sa pekne dalej :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

miruska00

a ked tak rozmyslam ze pochybujem ze bz 15 rocny chlapec,cize deviatak..chodil s nejakou piatackou...to je akoze dost na rozum..dos o tom pochybujem...takze toto dievca si bud robi srandu,lebo nema co robit...alebo sa bavii :D

miruska00

no jooo..presne tie liekz nezaberaju...nejeb,nebozkaj sa..a neumres :DDD bozkaj sa jeb..a mas letenku do pekla :Dalebo do neba???hhhhh tak to je otazka :D