Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
heh...budem si stat za svojim aj keby nevie co!!!! MNE sa francuzki bozk hnusi je to slintava vec,a dostanem s toho vela chorob A viem že mat to pred svadboj je smrtekne tažky hriech
A viem že je taka tableta proti infekcii je to panadol či tak neak vy ste ale hlupi!!!!
IDEM UZ SPAT ,LEBO VIEM ZE SOM MUDREJSIA NEZ TAKA 18-20ROC.A VIEM ZE KAZDY KTO TUNA PISAL ZE JE TO PEKNE ,TA KLAMAL ,HANBI SA TO ISTE NAPISAT CO JA.
uz musim off, idem sa venovat priatelovi a pachat smrtelne hriechy, miri, dufam, ze to skopirujes, potom mi to posles, majte sa tu krasne a bavte sa pekne dalej :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a ked tak rozmyslam ze pochybujem ze bz 15 rocny chlapec,cize deviatak..chodil s nejakou piatackou...to je akoze dost na rozum..dos o tom pochybujem...takze toto dievca si bud robi srandu,lebo nema co robit...alebo sa bavii :D
miri413, ja uz fakt nemozem, normalne skoro placem od smiechu :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no jooo..presne tie liekz nezaberaju...nejeb,nebozkaj sa..a neumres :DDD bozkaj sa jeb..a mas letenku do pekla :Dalebo do neba???hhhhh tak to je otazka :D
moniqa87: uz som sa chcela spytat, ze ci si uz praskla od smiechu, ze nic nepises =D ci si nemala slov?
to co toto????...dedko,babka,smrtelnz hriech...od bozkavania sme sa az sem dopracovali :)))
silvia, ale na tieto choroby antibiotika nezaberaju, ked to uz raz dostanes urcite umres
hej hej tebe pomoze uz len cvokhaus :D
:DDDD len tak dalej :DDDD hhhhh ..tha vypadni stade