Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

moniqa87

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))
ja uz asi umrem od smiechu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))

miri413

=D jak sa to tu pekne vyhrotilo :D na zaciatku to bola jemna debata, este akotak bez nadaviek a teraz je to uz silne kafe :p ale co uz....ked sa rozumne neda, tak potom nijak, anilen nadavkami podla mna =D

[zruseny5]

silvia.korkova : sa robiš alebo si ozaj taka glupa. :-DDD ja som ti len dala radu ved ked sa ti to hnusi ved svet sa kvoli tebe nezmeni
tak ked nemaš rada zdrave jablčko a bananik ,tak to rob s čokoladou.
A pozdrav odomna babku,nech ti do podrobna povie čo je to mat bielu päčienku....možno ti povie že to je važna choroba na ktoru sa umiera.. :-DDD čaf

fofn

silvia mas vo vsetkom uplnu ale uplnu pravdu, no este nevies ze pri bozkavani mozes dostat rakovinu oci pokial ich nemas zavrete, dalej ti mozu odumriet a odpadnut ruky, preto sa drzia navzajom a nakoniec ak sa od seba prirychlo odtrhnete, podtlak, ktory vytvorite sposobi, ze vam vybuchnu hlavy, takze velmi opatrne, je to naozaj zivotu nebezpecne

patyyyy

bozeee to je glupota toto :DD :DD :DD :DD..tha sa nebozkavaj..jak to kazdemu hlavu rozbija :DDD aspon o jedneho menej :DDDD

silvia.korkova

stanusiiinka : joj ty si ale jak sa chvališ aj s pratelom a akym? gumenym? maš nanajvyš 15..a le čo je to biela päčen ta to už nevieš,no ved ani ja neviem ta zato sa pytam