Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?
Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova: odkedy je ovocie nezdrave? a cokolada je tiez zdrava ked sa konzumuje v malom mnozstve ;)
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))
ja uz asi umrem od smiechu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))
=D jak sa to tu pekne vyhrotilo :D na zaciatku to bola jemna debata, este akotak bez nadaviek a teraz je to uz silne kafe :p ale co uz....ked sa rozumne neda, tak potom nijak, anilen nadavkami podla mna =D
silvia.korkova : sa robiš alebo si ozaj taka glupa. :-DDD ja som ti len dala radu ved ked sa ti to hnusi ved svet sa kvoli tebe nezmeni
tak ked nemaš rada zdrave jablčko a bananik ,tak to rob s čokoladou.
A pozdrav odomna babku,nech ti do podrobna povie čo je to mat bielu päčienku....možno ti povie že to je važna choroba na ktoru sa umiera.. :-DDD čaf
fofn: :-)))))))))))
to si uz lepsie ani napisat nemohol :-))))))))))))
fofn..daaal sii pecku :DDD dobre je to :DD uz sa vobec nebude olizovat :D :D :D
silvia mas vo vsetkom uplnu ale uplnu pravdu, no este nevies ze pri bozkavani mozes dostat rakovinu oci pokial ich nemas zavrete, dalej ti mozu odumriet a odpadnut ruky, preto sa drzia navzajom a nakoniec ak sa od seba prirychlo odtrhnete, podtlak, ktory vytvorite sposobi, ze vam vybuchnu hlavy, takze velmi opatrne, je to naozaj zivotu nebezpecne
tu pacienku som ti vysvetlila ty tela, sak citaj prispevky doradu
bozeee to je glupota toto :DD :DD :DD :DD..tha sa nebozkavaj..jak to kazdemu hlavu rozbija :DDD aspon o jedneho menej :DDDD
stanusiiinka : joj ty si ale jak sa chvališ aj s pratelom a akym? gumenym? maš nanajvyš 15..a le čo je to biela päčen ta to už nevieš,no ved ani ja neviem ta zato sa pytam