Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

silvia.korkova

hej????????? a prečo tuna vidim aj 13,14,15,18,20,21ročnych klameš aj to je hriech smrtelny-babka povedala

stanusinka

ale podla mna je to chore nezdrave a je to hriešne
a som počula že mat francuzky bozk a sex pred svadbou že je to smrtelny hriech...toto som este nepocula :DDDD moja pre teba rada:chod za mnisku :DDD..urobis dobru vec pre spolocnost :DDDD

moniqa87

ty kokso, ludia aj vy sa na nej tak dobre bavite ako ja?
toto je sila, fakt parada
hej a silvia este si euvazovala nad tym ci nechces vstupit do klastora? to ti babka este neporadila, ale mala by si, ked sa nechces bozkavat, lebo inak budes musiet, vies?
:-)))))))))))))))))))))))))))

miri413

kto tu veri v boha a uz sa bozkaval a ma sex, nech sa radsej zastreli, lebo pan ho nespasi.... (pre mna to neplati :D )

silvia.korkova

witany2 pisala že ked nechcem bozkat chlapca ta nech zoberemdo ruky jablko a banan a čokoladu a nech to bazkam že je to zdrave
ale podla mna je to chore nezdrave a je to hriešne
a som počula že mat francuzky bozk a sex pred svadbou že je to smrtelny hriech

stanusinka

hahahaha...ludiaaaa bozkavat sa pred svadbou je hriech :DDD juujjj asi sa musim ist vyspovedat :DDDDDD..lebo ten hrich mi zatazil plecia :DDDD zlata moja..nech ti huba neodpadne jake debiliny potis

stanusinka

tyyy......trubko..neboj sa casom zmanis nazor...a zlata moja nemas ziadne pravo ma tu urazat..vies...si zasrana oproti mne..a co aha jak mi to zily tarha..sa spamätaj..ze co tu pises..ani sama nevies..daj na radu svojej svätej baby...ty picko