Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

psyllium

misha705

Caute baby....to Psyllium je take nechutne..uzivam to uz druhy den, ale sa mi dviha zaludok ked to pijem....aj vy si to narabate s vodou, alebo mate nejaky lepsi receptik? dakujem papa a este sa chcem opytat ci sa da z toho schudnut?

jogina

preRNG: prosim ta aky mas nazor na vlakninu v podobe tabliet , (od walmark a pod , pripadne benefibra ) nie u to len reklamne triky akosi prestavam verit produktom v lekarnach

RNG

Pozor na tie prichute, ja by som radsej pouzival prirodne ovocne stavy na prichutenie. Vsetky extra prisady v potravinach su v systeme e-ciek, ktory sa prave v Europe casto nezverejnuje(tam to vymysleli a natlacili na cely svet cez WHO, a sami to nedodrzuju, pretoze sa narobil velky vietor okolo E-ciek, povacsine neopodstatneny, samozrejme. Zle E-cka(prisady) sa totiz promptne odstrania z trhu )Obvykle.

mikaela

mne osobne najviac chutí psyllium od dr.popova s príchuťou melónu, to je chutné. Teraz mám s príchuťou fíg a to nie je až také mňam

RNG

Prebytok vlaknin, nedostatok vody=tvrda stolica.
Psylium nasiakne do seba az 50 krat tolko vody, ako sam vazi. Tj 7 gramov(polievkova lyzica) nasiakne az 3.5 deci vody, tak tolko treba extra vypit, aby ta nezastavilo.

mira

Bohužiaľ mlieko a výrobky z neho zalepia črevá nielen tým, ktorí majú naň alergie a neznášanlivosť, ale po čase KAŽDÉMU, i tým ktorí ho "znášajú dobre".
Ešte raz sa ospravedlňujem.

RNG

Viem, ze mnohym ludom(5-10% ) skodi mlieko a mliecne produkty, ale ze by sa jogurt rovnal pre kazdeho blatu, to je trochu prehnane.
Osobne, kombinacia s jogurtom je znesitelna, sam som ju vyskusal, problem je len, ze sa do toho neda dat viac, ako kavova lyzicka a to je dost malo. Odporucena je lyzica(=3 kavove lyzicky) ale aj jedna je lepsie ako nic.Vlakniny potrebujeme v nasej bezvlakninovej diete, ktora nam ulepi creva.