Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

psyllium

lenik

a v akom mnozstve vody to rozmiesavate? davate si to niekto aj do jogurtu? myslim ze to vyskusam nabuduce ved toto je nechutne :))
alebo co tak to zamiesat do cottage cheesU? :X

lenik

prave som si to bola kupit
fuj ty kokos to je nechutne to jak keby som pila vodu zmiesanu s kuskami hliny fuuuj
ale tak asi treba prezit :))

RNG

10 gramov je okolo 3 kavove lyzicky kopcom. Velmi zalezi od znacky a jemnosti mletia.
Kedze sa napuci(absornuje ) 50 krat tolko, potrebuje 1/2 litra vody, a vynesie z tela zhruba 250 gramov materialu, tj prispieva znacne k hutnosti stolice, ako si uz viaceri zrejme vsimli.

suedenim

No..na krabicke pisu ze dve kavove lyzicky..Nie neboj,nebude to mat ucinok,ved je to len vlaknina:))
Ja ho beriem len kratko,ale akoze waaaw,som velmi spokojna,mam vela energie a citim sa tak lahsie a aj vyprazdnovanie je upravene,len sa mi zda ze je toho nejak vela:))) Ja to pijem vzdy rano,pred ranajkami. Nenapina ma,praveze to nema ziadnu chut,nevadi mi to. Som velmi spokojna:))

tri bodky

Chcela by som sa spýtať, koľko je tých 10g, jedna mala kavova lyžička alebo polievková lyžica? A ešte, že užívam antidepresíva a sem-tam tabletky na spanie. Môže to mať nejaký vplyv?

dfasdsafasdfdsaf

je vhodné psylium aj na plesne? mám biely povlak na jazyku od alkoholu a podvečer mi vyschýnajú pery a mam taku bielu škvrnku na okraji pery

RNG

Psylium je potravinovy doplnok. Potravinover doplnky su prirodne latky(skoro vsetky) ktore su schvalene na konzumovanie, lebo nemaju v odporucenych davkach ZIADNE ZLE UCINKY.
to nie su lieky, tam su dovolene postranne ucinky.
Ale NIE V POTRAVIONACH alebo POTRAVINOVYCH DOPLNKOCH.