Ahojte.
Mate niekto so psylliom skusenost? Ako sa spravne uziva?
psyllium
a v akom mnozstve vody to rozmiesavate? davate si to niekto aj do jogurtu? myslim ze to vyskusam nabuduce ved toto je nechutne :))
alebo co tak to zamiesat do cottage cheesU? :X
prave som si to bola kupit
fuj ty kokos to je nechutne to jak keby som pila vodu zmiesanu s kuskami hliny fuuuj
ale tak asi treba prezit :))
10 gramov je okolo 3 kavove lyzicky kopcom. Velmi zalezi od znacky a jemnosti mletia.
Kedze sa napuci(absornuje ) 50 krat tolko, potrebuje 1/2 litra vody, a vynesie z tela zhruba 250 gramov materialu, tj prispieva znacne k hutnosti stolice, ako si uz viaceri zrejme vsimli.
No..na krabicke pisu ze dve kavove lyzicky..Nie neboj,nebude to mat ucinok,ved je to len vlaknina:))
Ja ho beriem len kratko,ale akoze waaaw,som velmi spokojna,mam vela energie a citim sa tak lahsie a aj vyprazdnovanie je upravene,len sa mi zda ze je toho nejak vela:))) Ja to pijem vzdy rano,pred ranajkami. Nenapina ma,praveze to nema ziadnu chut,nevadi mi to. Som velmi spokojna:))
Chcela by som sa spýtať, koľko je tých 10g, jedna mala kavova lyžička alebo polievková lyžica? A ešte, že užívam antidepresíva a sem-tam tabletky na spanie. Môže to mať nejaký vplyv?
je vhodné psylium aj na plesne? mám biely povlak na jazyku od alkoholu a podvečer mi vyschýnajú pery a mam taku bielu škvrnku na okraji pery
Našiel som to zelené psyllium za 79 Sk na www.eshop.aspsk.sk
Psylium je potravinovy doplnok. Potravinover doplnky su prirodne latky(skoro vsetky) ktore su schvalene na konzumovanie, lebo nemaju v odporucenych davkach ZIADNE ZLE UCINKY.
to nie su lieky, tam su dovolene postranne ucinky.
Ale NIE V POTRAVIONACH alebo POTRAVINOVYCH DOPLNKOCH.
mne tiez to psylliu m nevadi na lacno,len ci to nemoze nejako uskodit.ale asi nie:)
Niekto neznesie psylium na uplne prazdny zaludok, osobne mne to nesposobovalo problemy