ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
No to DOD bolo mozno trochu blbe, aj ked on to urcite myslel v dobrom, takze na tom by asi ani tak velmi nezalezalo. :) Ano, mam jeho fotku a aj on moju :).
Ahoj dara. No stretko sa nekonalo, ale ja som to uz davno tusila, ze nebude. On sa ma to opytal, ci sa nechcem stretnut, minuly tyzden. Vies, ja som zo Ziliny a on je az zo Skalice, ale momentalne je v Blave. A mala som tam vcera dojst za nim. Ale neprisla som, mozno aj preto, ze som nechcela take prve stretko, konkretne na DOD v Markize a este mi teda navrhol, ci sa nestretneme dnes, ale aj to som odmietla.
v skratke to streetko bolo fajn uplne normálne nič výnimočné..a najhoršie to bolo tesne pred tým stretkomlebo ani jedena ni druhý sme nevedeli do čoho ideme...ani sme nevdeli kto ako vyzerá..takže tak..no ale dnes sme už neni v kontakte a asi aj kvoli moje hlúposti a domýšlavosti..čo ma mrzí..a dosť..ale to je už aj tak jedno..
Ahoj dara23. Vsak napis aj sem. Do fora, ci nie?