anketa pre TEBA:)

Príspevok v téme: anketa pre TEBA:)
niekto

rada by som vedela niekolko odpovedi od vas (nas) anorekticiek/bulimiciek, mozno aj preto aby som vedela chapat viac ine dievcata s PPP alebo mozno aj seba a pre porovnanie, ci sa bojime toho isteho vsetky z liecby alebo ako to vlastne je:)

1. coho sa najviac bojis keby si sa odhodlala ist liecit?
2. co si myslis co sa zmeni ked nebudes mat PPP?
3. myslis si ze bez PPP budes stastnejsia? alebo prave naopak?
4. ake mas pocity/myslienky ked ti niekto z okolia povie: "vyzeras dobre"

misha

Evcca, ale kde! Keby si ma videla cez sviatky, s Alternatívkou som hovorila o bulímii, ja som mala hrozné nutkania jesť, hoci som už nebola hladná... bolo to strašné... teraz sa to zasa obrátilo, zasa ten strach z priberania, jedla... u mňa je to taký kolotoč:(

vrr

:) aj ja si predstavujem ze keby bola taka hadicka co zapojis do brucha ako vyvod jedla to by bolo super;)
a tou prechadzkou to spalis a premenis na pozitivnu energiu ktora tvojmu telu iba prospeje, tak ju skus aj vnimat, bude to krasne:)

vrr

mishi:) tak si vlastne napisala ze ides robit to co som ti radila a co idem aj ja robit:) len som si to precitala az potom co som ti napisala:) mudro

vrr

mishi to si zjedla malicko, neboj sa. ja som tiez zjedla prave dake susene jablcka a tanier s polievockou vyvarovou a tiez mam dost zly pocit ze som mohla vydrzat. ale vies co idem urobit? idem sa okupat:) to ma ocisti, a potom si pojdem zahrat na hodinku sportik. skus aj ty

misha

Nechcem už priberať:-((( Evcca, idem sa umyť, rýchlo vyžehliť vlasy a pôjdem na 2h na rýchlu prechádzku s mp3.
A máš pravdu, ja mám vždy strach z plnosti:(

evcca

a kde je rezim jedenia, bola si v pk, tak si spomen, ide o pravidelnost, nemusis hned zjest dva rozky na ranajky, ale casove intervaly skus dodrzat.