anketa pre TEBA:)

Príspevok v téme: anketa pre TEBA:)
niekto

rada by som vedela niekolko odpovedi od vas (nas) anorekticiek/bulimiciek, mozno aj preto aby som vedela chapat viac ine dievcata s PPP alebo mozno aj seba a pre porovnanie, ci sa bojime toho isteho vsetky z liecby alebo ako to vlastne je:)

1. coho sa najviac bojis keby si sa odhodlala ist liecit?
2. co si myslis co sa zmeni ked nebudes mat PPP?
3. myslis si ze bez PPP budes stastnejsia? alebo prave naopak?
4. ake mas pocity/myslienky ked ti niekto z okolia povie: "vyzeras dobre"

misha

vrr, keby som mala koho vytočiť, tak tu už dávno nesedím! V mojom meste nemám nikoho, chápeš? Mám len netových kamarátov! Ale neriešme to, idem sa prechádzať..... ahojte.

evcca

je to krok dopredu a dva dozadu, mne to tiez neslo, pol roka mi trvalo kym som zjedla na ranajky jeden rohlik a 2,5 roka kym viem zjest nieco z tepleho obeda v jedalni v praci, len skusaj, ide to, a vies, co ja sa snazim jest tak ako v pk a vaha sa drzi a aj zachvaty na prezranie sa su menej caste, predtym som vracala aj 6x denne. obcas sa mi chce revat, ale musim to vyhrat, som perfekcionista a nerada prehravam. nejem nezdrave veci, jem racionalne, ale vsetko- tuky, cukry, bielkoviny.

vrr

evcca ja jem vela vela a stale. ak takto malo ako som ti opisala tak je to v poho ale vacsinou to pokracuje vela jedlami vies.

misha

evcca, aj mňa to hádže! Lenže... ja neviem jesť pravidelne... neviem dodržať ani jedálníček, ktorý si zostavím, skúšala som to. Akonáhle som kúsla ešte do niečoho iného- bolo po jedálníčku....

misha

vrr, tak ja radšej utekám, lebo mám pocit, že tie preháňadlá na mňa "kričia":(
Babky, držte sa a ďakujem.

evcca

je tu nejaka ppp-ckarka, ktora sa aspon snazi jest take mnozstvo jedla ako v nemocnici, pezinku, ci inde. baby, ved take jedenie, ako ste opisali ma hadzalo do bulimickych zachvatov. vas nie, ste len anorekticky?

misha

Keby som tam nemusela ísť na prechádzku sama.... aspoň vidím, čo všetko mi PPP ukradla- včetne priateľov:(