anketa pre TEBA:)

Príspevok v téme: anketa pre TEBA:)
niekto

rada by som vedela niekolko odpovedi od vas (nas) anorekticiek/bulimiciek, mozno aj preto aby som vedela chapat viac ine dievcata s PPP alebo mozno aj seba a pre porovnanie, ci sa bojime toho isteho vsetky z liecby alebo ako to vlastne je:)

1. coho sa najviac bojis keby si sa odhodlala ist liecit?
2. co si myslis co sa zmeni ked nebudes mat PPP?
3. myslis si ze bez PPP budes stastnejsia? alebo prave naopak?
4. ake mas pocity/myslienky ked ti niekto z okolia povie: "vyzeras dobre"

jadkasb

babi preco tak rozpravate o sebe ved stale je niejaka sanca sa s toho dostat...len treba hlavne chciet a mat vela sil

romana

Najviac sa bojím tlaku, že sa budem príliž nútiť, snažiť a nepôjde meí to. Možno aj môjho správania, telesnej slabosti, únavy, vyčerpanosti a hlavne depresii. Že prídem o jediné uvolnenie,ktoré teraz mám.
2, Už nebudem myslieť na jedlo, nebudem mať strach z priberania a budem voľná a slobodnááá
3,Ano budem šťastnejšia.
4,Pomyslím si že asi tomu vdačím bulímii.

mora

Som mnou sa bulimia taha uz 7 rok, kazdy den si vravim, ze zajtra to uz nespravim, ze zajtra zjem iba tolko co potrebujem a nevyvratim to. Ale som slaba, vzdy podlahnem. Najviac, coho sa bojim je to, ze mi na to pridu a budem sa citim traaaaaapne a ten pocit hamby pred mojimi rodicmi, tak to je pre mna nocna mora. Chcela by som s tym skoncit, uz len preto, aby som neupriamovala vsetky moje myslienky na to co budem jest a aby som neminala zbytocne tolko penazi na jedlo, ktore aj tak vyvratim. Mala som chvilku obdobie, ze som s tym sekla, ale prisiel zasa nejaky problem a bola som v tom, tak viem ake to je oslobodzujuce, ked nerozmyslas stale nad tym aka si tucna, nerozmyslas cely den nad jedlom. Je to uzasnyyyyy pocit slobody.

lilinka22

1. najviac sa bojím pribratia. už teraz som počas skúškového pribrala a záver je, že príkaz schudni na mňa padá zo všetkých strán(pri pohľade do zrkadla, prezeraní časopisov,...)
2. ppp sa mi stalo súčasťou života, mám strach akejsi straty, no zároveň aj toho, že by mohlo ísť všetko skvele, bude sa mi dariť, no predtým než dosiahnem cieľ zlyhám. to by som neprežila.
3. myslím, že šťastná. predtým som bola plná optimizmu, obklopená kamarátmi a teraz pojem optimizmus často hľadám v slovníku a keďže všetok môj čas pohltilo chudnutie, nechodila som von, keď sa išlo do pizzerky a pod. a postupne som zostala sama.
4. úprimne a so všetkou ľútosťou si zatiaľ vždy poviem, že mi klamu, premýšlam, prečo mi nepovedia pravdu, že som tlstá, prečo chcú, aby som ešte pribrala, keď už vyzerám tak strašne.

rockerka

Bojim sa ze to nezvladnem...ze zlyham, ze sa vo mne opat prebudi ten diabol a povie - SCHUDNI!A samozrejme, obcas sa bojim pribratia. Je dolezite povedat si-MUSIM! LEBO JA TO DOKAZEM§ DOKAZALA SOM UZ AJ TAZSIE VECI! Chcem predsa aby sa mi vratila menstruacia... Aco si myslim ked mi niekto povie ze vyzeram dobre? Zatial mi to povedali len takto- Vyzeras dobre, len keby si mala aspon o pat kilo viac. Alebo- Kolko vazis? Vyzeras ako take tintitko. Keby mi vsak povedali ze vyzeram dobre aj s takou vahou aku mam, pomyslela by som si- Mozno sa im taka pacim, mozno maju taku chorobu ako ja- anorexiu, a mozno klamu. Dolezite je to co CHCES, MYSLIS SI TY A JE TOSPRAVNE§ KASLI NA OSTATNYCH, CHCES BYT PREDSA ZRAVA, STASTNA A NAOZAJ PEKNA ZENSKA BABA! TY NECHCES BYT VYCHUDNUTA A NAPOKON MOYNO AJ DEATH! A zacni hned a daj si na veceru plnotucny jogurt, celozrnny rozok so sunkou alebo s cim mas rada a aj nejaku sladkost. Viem je tazke ucit sa znova jest, ale pamataj- Aj ty mas pravo na jedloo, aj ty si zasluzis ho vzchutnat! Samozrejme v primeranom mnozstve! Ale pre teba je teraz dolezite pribrat. Ostatny lupia nepocitaju kalorie, nerob to ani ty. Aspon pokym si v anorexii.

lubka135

je neviem co mam napisat ale mam 47kg a chcem schudnut..proste chcem byt anorekticka..je to sialene ale paci sa mi byt troska,,atd.ako sa astanem anorektickou?

nasratá nula

no tym vsetkym zradlom,ktore som pozrala.kem mam obdobia pazravosti,tak pomiesam vsetko...ale doslova vsetko.a vtedy sa ti to usadi do criev a hnije to tam