Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(
Kriza vo vzťahu
no krásne je milovať niekoho-ale obojstranne je to krajšie nemyslíš???Buď trpezlivý,možno si uvedomí,svoje správanie,a bude všetko ako má byť.Len sa jej nevnucuj,hlavne počúvaj,čo hovorí,a netlač na ňu.
Dakujem vam vsetkym za podporu. Dnes rano smsovala aby sa postazovala ale nic viac. Len som jej odpisal. Uvidim, ci sa ozve. Je to tazke pre mna... Stale ju milujem.
Netlač na ňu,ak nechce,tak jej nevolaj-neboj bude jej to chýbať a možno pohne tým svojím rozumom.Držím palce.Maj stále dobrú náladu,ked ti bude volať,nech rozmýšľa dievča,či jej nechýbaš...skús čakať nech ona zavolá.
Tak uz len vydrzat a uvidis. Drzim palce!
nenudis...no a co dalej? cakat, cakat a cakat...a ked uz budes citit potrebu ozvat sa jej, tak len v takom rozsahu a forme ako sa ozvala ona tebe
Tak dnes sa mi ozvala, ze ako sa mam. Volali sme spolu, hovorila o sebe ja tiez par slov ze ako sa mam. Nakoniec ked sme koncili hovor tak som jej povedal, ze nech sa mi ozve. Ona ze uvidi ako bude a co bude. Tak som jej povedal, ze ako chce. Tvarila sa, ze to prepocula a potom chcela aby som jej to zopakoval. Urobil som to a ona polozila, ze no dobre.
Mozno vas tym nudim ale rad by som vedel, ze co dalej a aky je vas nazor na to.
Dakujem vam za rady. Ono prave vydrzat to nekontaktovanie je tazke ked jaju milujem a potrebujem-teda tak to ton teraz citim. Skusim to ale.
fakt skus to vydrzat aspon ten tyzden a uvidis...ked je taka samoluba stavim sa ze ona proste caka ze zanu budes doliezat a budes jej davat darceky a ked zrazu prestanes, tak ju trkne ze aha asi sa cosi dejee, mozno zacne nad tebou inak premyslat ktovie.. mozes fakt skusit neak dat najavo ze sa s niekym stretavas a uvidis aka bude jej reakciaa
zide z oci...atd...neozyvaj sa jej takto tryznis sam seba, mozno budes sam prekvapeny ako ta to rychlo prejde ak pretrhnes kontakt. mozno to bude trvat dlhsie, ale takto sa z toho nedostanes
zamilovat sa je jednoduche, no prestat milovat je velmi tazke...a v tom ti asi neporadim, keby som vedel ako to spravit tak uz som davno niekde inde...ja len viem, ze som robil nieco podobne ako ty, tiez som si myslel, ze z lasky, no teraz viem, ze laska je o dvoch ludoch a nie o tom, ze jeden chce a druhy nie...nedonutis ju aby ta ona milovala...takze hladaj sposoby ako zabudnut...a nieco na tom bude, ze cas lieci...aj ked viem, ze ti to pride otrepane, ale naozaj na tom nieco je