Kriza vo vzťahu

Príspevok v téme: Kriza vo vzťahu
smutna

Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(

mnamka257

to ze jeden povie ze dajme si pauzu, to je ako rozchod, len to nepovie tak kruto a na rovinu.malokedy sa taketo pary ktore si dali pauzu, k sebe vratili.a ked aj uz to nikdy podla mna take nebolo ako predtym. takze pouvazuj, ci chces taky vztah, v ktorom sa budete pretvarovat, ze sa milujte, ked to tak nebude.

doubledog

to je inak celkom zaujimave :)
chlap vam povie, ako to chce mat zariadene
a vy to s prehladom ignorujete lebo "podla mna tá nič nevyrieši".

hlavne ze mate skvely vztah, ze?
podla vas sa asi skvely vztah vyznacuje tym, ze vy viete, ako to ma byt a muz ma posluchat a robit to co vy povazujete za spravne.

ignorujete zakladnu muzsku potrebu nezavislosti a este ste schopne sa tvarit, ake ste skvele baby :))

angy3354

no ja viem, boli to a velmi, ale ked dva tyzden pred tym mi vyznaval lasku aky je stastny ze ma ma a neviem co vsetko a zrazu to chce tak??? Za 6 rokov si myslel ze chce so mnou stravit zvysok zivota a zrazu pride nejaka pipka co mu polichoti a zrazu zisti ze ja som bola omyl??? On nikdy nebol obletovany dievcatami, a asi mu to zdvihlo sebavedomie alebo neviem co....

kajka01

angy, viem ze je to bolestive ale neviem co chces riesit on ti jasne povedal ako to chce, chce byt len kamarat. nechaj ho tak ak sa spameta sam sa ozve ty urcite nic nerob.a je velmi mozne, ze ma nejaku inu vo vyhlade pripadne aj nieco viac uz. kamaratka mala to iste nechal ju priatel po 6 rokoch- vraj uz neciti to co kedysi no a bola v tom ina s ktorou je uz teraz zasnubeny...

angy3354

No citala som vasu diskusiu a v niektorych situaciach spoznavam seba a priatela, tiez som na nom citovo naviazana a kazdu volnu chvilu sme travili spolu....a neviem si predstavit zivot s niekym inym, .. my sme sa rozisli po 6 rokoch, teda on to tak chce, vraj chce byt sam, ze ho uz nebavil taky stereotyp....No postupne sa dozvedam novinky, ze si uz dlhsiu dobu pise a stretava sa s jednou kockou, spoznal ju v robote, a ktora ma navyse tiez 4 vztah. Vsetkym tvrdi, ze nikoho nema, ze ma iba kamaratky a ze cas ukaze, co bude s nami dvoma. No mne napisal sms ze chce to tak a chce byt kamarat. NIkdy nebol diskotekovy typ a zrazu sa mu taky zivot zapacil, neviem co sa deje,ci to praca tak dokaze zmenit cloveka, ci je to tym ze ked raz skusis tak potom nevies co so sebou..... V kontakte uz nie sme 5 tyzdnov, no jeho rodina ma ma rada asnevedia si to ani oni vysvetlit.... Je tu niekto s takym alebo podobnym problemom??? Neviem co robit, ci to nechat tak,alebo to nejak riesit??? prosim poradte, ved to sa da len tak 6 rokov hodit za hlavu???

lorry1

Znicena, dakujem ti pekne za radu...ja mam tiez ten pocit ze cim by som sa castejsie ozyvala, tym by sa to oddalovalo, az mozno by sme sa odlucili navzdy...prvy krat som sa mu ozvala po tyzdni lebo mi to niekto poradil, druhy krat po dalsom tyzdni, vlastne predvcerom lebo som to nevydrzala...ale prave preto sme mali taky rozhovor, vysvetlil mi co a ako a povedala som si ze aj keby tanky padali sa mu neozvem...viem ze cez vikend budem smutna ako kazdy vikend, ale hadam to dako prezijem:( ..po tom rozhovore som si dako zablokovala mysel alebo co, tak jak som dovtedy nanho intenzivne myslela, tak odvtedy intenzivne myslim len na seba - snazim sa vymyslat si aktivity na kazdy den a na vikend co budem robit aby ma netrafilo a aby som sa dako zamestnala...

Znicena

lorry1

Ked chce cas, nechaj mu ho, dobre ti radim... Ja viem, ze chces bojovat to som chcela aj ja a nedokazala som mu dat volnost na to premyslanie a vsetko som to pokazila. Ozaj potrebuje nadobudnut pocit, ze mu chybas. On mozno tuzi tyzden dva mat klud, ale ked mu ho nedozicis, tak bude tuzit po rokoch az navdzy mat klud od teba. Ja viem o com pisem.
Chlap tuzi bojovat a nech to bolo na zaciatku akokolvek, teraz je to inak a treba mu nechat cas.
Je to tazke, ale treba to vydrzat. A hlavne nemysli na to, co robi a kde je. Mysli na to, co ty budes robit, aby si si uzivala zivota :)

lorry1

Brano, ja by som tak strasne chcela bojovat ale on ma brzdii..povedal mi nech to necham tak, ze momentalne chce byt sam a ked ziska ten pocit ze mu budem chybat, chce zabojovat on! aj vlastne ked sme sa spoznalo bojoval on o mna a nie ja o neho:)
a envy mala pravdu, treba si vazit samu seba a nato ja zabudam, ja som asi ten typ citovo zavislej a stale ho s tym otravujem ako mi chyba a nikam koli nemu nechodim a vlastne robim uplny opak aj ked viem ze to nieje dobree, lebo sa bojim ze ho tym ece odplasim...ale ako mu dokazem ze mi je akoze "dobre" aj bez neho ked on somnou nacas nechce byt v kontakte? ako sa dozvie ze si "uzivam" a tak mozno by zacal trosku ziarlit keby to vie...:)

xD

4envy1234: hehe.. mno asi som v tebe nasla aj seba :D... aj ja casto vyvadzam zo ziarlivosti, a sme spolu rok aj 14 dni... a tiez s nim chcem byt stale... a v tvojom prispevku som nasla odpoved, preco on chcel tiez vo vztahu pauzu.. pretoze pre nho som sa zriekla kamosov, volneho casu a inychmojich aktivit.. mas pravdu.. musim viest aj svoj zivot..:)... daaaakujem preto aj ja ..:)...ale s tebou by som aj rada popisala na pokeci alebo tak :d nejaka ta rada by sa zisla :)