Kriza vo vzťahu

Príspevok v téme: Kriza vo vzťahu
smutna

Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(

Brano85

Súhlasím s tou myšlienkou že netreba byť úplne naviazaný treba urobť jednu základnú vec a to aby to bolo ako prvý krát- aby jeden a druhého bojoval.... :) Keď je niečo samozrejmosť stráca to čaro...
Zhrniem to s priateľkou sme mali podobný problém, chcela prestávku a ja som zistil, že keď robím to čo som robil do vtedy chodil s kamarátmi do posily venoval som sa nie len stále jej tak som zistil, že je to tak lepšie začali sme si opäť chýbať stačili 3 dni čo sme si nenapísali a keď sme sa stretli objali sme sa cítili sme že sme si navzájom chýbali... :)

lorry1

hmm to prave nechcem aby to zistil pri niekom inom...myslim ze mu verim ze nema nikoho ved bol stale len somnou ked mal volno, kamosov koli mne zanedbaval a aj teraz povedal mi ze len sem tam vybehne so znamymi dakam von a bude premyslat...aj mna to zerie, lebo rozmyslam ze co ak mi nevravel pravdu, co ked je to inak nez mi to vysvetlil..ale zatial sme si nikdy neklamali a asi je to fakt len v jeho pocitoch ku mne...mozno cas ukaze:( len kde nabrat trpezlivost:(

biopich

hmmm baby necitam to tu cele. Ja som sa do takej situacie este nikdy asi nedostala ked aj nastal bod mrazu tak sa vztah rozsypal. A neviem ked uz jeden z dvoch neciti to co citil a nevie ci vas miluje bud ma vo svojej blizkosti nejaku zenu ktora mu poplietla hlavu a nevie sa momentalne rozhodnut alebo uz mozno fakt nastal bod mrazu a len nevie ako sa rozist. Ale ono to je len moj pohlad a skutocnost moze byt uplne ina... ja len ze treba ratat zo vsetkym ...tu pauzu podla mna nevyuziju doma na premyslanie ale vonku na love inych...a mozno pri inej zisti ze to nieje to prave orechove a bude sa chciet vratit a vy uz mozno nezistite ako to v skutocnosti bolo.

lorry1

posuvam tuto temu, lebo mam rovnaky problem ako zakladatelka temy...ale uplne...tiez sme si dali s priatelom pauzu, lebo vraj chce zistit ci mu budem chybat a ci v tom chce pokracovat..vraj je v tom aj stereotyp, aj to ze to nieje az take silne ako na zaciatku, nevie ci ma lubi...povedal mi ze mu mam dat cas a on sa mi ozve, ale dlho sa neozyval tak som sa ozvala ja a bavili sme sa uplne normalne oslovoval ma tak peknucko, tak preco to takto chce? ved by mozno stacilo si vydiskutovat vsetko co viedlo k tomu, ze to takto dopadlo, a vyriesit to, ale on to nechce, chce pauzu..on vravi ze je to v nom, ze ja zato nemozem a ja zase obvinujem seba..on sa chodi von odreagovavat a ja revem do podusky a cakam kedy, a ci vobec sa mi ozve...mate este niekto podobne skusenosti? ci odlucenie este viac upevni vztah, alebo naopak?? aj ked viem ze to je urcite individualne...ale neake dalsie postrehy by ma potesili dakujeeem

monicka2509

ahoj smutna..ja som na tom tak isto,ale je to z mojej strany...nie priatelovej...ja neviem co sa stalo,ja nic necitim ked ho bozkavam..a milovat sa s nim uz nedokazem..po roku mi zavolal kamos aby som s nim isla na obed..tak isla som a prisla na to,ze da sa zit aj inak..ja som pocas toho roku co som bola s priatelom bola ozaj len s nim..bud u nich doma,u nas alebo v bare..jeho brat vlastni bar,tak tam...proste teraz som si uvedomila volnost...a najhorsie je na tom,ze asi som sa zalubila do toho kamosa..proste ja neviem co chcem a citim sa velmi zle..skus sa s tvojim priatelom porozpravat,ale fakt na rovinu..lebo ja tomu mojmu nedokazem povedat koniec..hoci viem,ze z mojej strany je koniec uz urcite..on si mysli,ze je to kriza,najprv som si to myslela aj ja,ale teraz viem,ze kriza to nie je..je to koniec..a mne je ho velmi luto lebo on je super clovek,nic mi neurobil,tak preto ja nedokzem povedat jedno slovo..KONIEC...

gabca

ahojte....ked som citala vase prispevky....ako keby som citala aj moje myslienky :) takmer vo vsetkom s vami suhlasim a citim to podobne aj vo svojom vztahu....my sme spolu uz skoro 4 roky....a obaja mame uplne inu povahu co je u nas dost velky problem....ja som ta co potrebuje stale nejaku aktivitu a jemu je najlepsie lezkat doma pri mne....preto sa aj dost casto hadame a jasne ze vysledok je ten ze ja mam vkuse nejaky problem....aj som skusala ze ja budem ta co necha ho cakat nech sa ozve a nielen stale sa riadit podla toho kedy on ma cas.....ale niekedy mam pocit ze vysledkom toho je to ze sa este viac odcudzime...neviem no....on je ku mne mily vtedy ked vidi ze je uz zle a ked som nahnevana nanho....no ja mam pocit ze by mal byt stale, nielen vtedy....uz som ho skoro aj nechala pred polrokom asi...teda chcela som pauzu...vtedy sa nieco prelomilo v nom aj vo mne.....zistila som fakt ze bez neho uz neviem zit....a zacala som to vsetko brat trosku inak.....keby som nebola taka citlivka ako som tak by to bolo super, ale nic nie je dokonale :) prisla som na to zivot treba brat proste tak ze kazdy den je krasny....a treba si to vychutnavat....nielen sa viazat na jedneho chlapa, ale maj aj vela kamaratov....a spravit si stale pekny dnik.....inak by nic nemalo zmysel :)

envy1234

smutna, padol mi net doma, bud mam pokazeny notebook alebo mi docasne odpojili net..neviem..ale pokusim sa to vyriesit