Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(
Kriza vo vzťahu
rony26: no je to mozne, ze ta hranica je uz za mnou ale nic to nemeni na fakte ze ju milujem. porad ako sa toho pocitu zbavit ked ja to nedokazem.
odkopnuty: o lasku treba bojovat,ale moze sa stat, ze boj o lasku sa zmeni na zobranie o nu, ta hranica je velmi tenka a po jej prekroceni clovek straca casto aj posledne zvysky dostojnosti a prosi o nieco, co by mu ini dali velmi radi aj bez ponizovania sa...a mne sa zda, ze ty si uz tu hranicu davno prekrocil...ak ju nepresvedcil ten rok s tebou, tak akekolvek darceky, prosby a ine prejavy su teraz zbytocne...prestan skakat ako ona piska a ked sa uz vyjadrila,ze si pre nu minulostou tak sa s tym skus zmierit aj ked viem, ze to bude tazke...ale ked nechce tak s tym nepohnes, lasku si nevymodlis, nevyzobres, ani nekupis
ahoj Smutná, tak ja by som ti k tomu možno mohla niečo povedať. Ja som presne toto isté zažila práve pred týždňom, takisto to bol dvojročný vzťah. Už nevedel či ma ľúbi, nechcel so mnou byť. Ale chvalabohu sa včas spamätal a už sme znova spolu. Trvalo to iba týždeň. Musíte si uvedomiť, aké chyby ste robili, prečo ste sa hádali, v čom ste si nerozumeli. Popremýšľajte o tom a skúste nájsť nejaké riešenia ako to všetko negatívne odstrániť. Ale ak píšeš, že tvoj priateľ k tebe necíti už to čo kedysi, možno by si mu mala dať čas. Ja som to skúsila tak, že som sa mu vôbec neozývala celý ten týždeň a on potom veľa rozmýšľal a pochopil, že ma chce a že ma stále ľúbi. Samozrejme, na každého platí niečo iné ale toto pomohlo mne. A najdôležitejšie je to, či viete, v čom robíte chybu a ak áno, musíte sa snažiť o to, aby ste ju nerobili, alebo odstránili úplne. Neviem, či ti moja odpoveď pomohla, ale aspoň vieš, že v tom nie si sama. A ak už nič nepomôže, ver mi, že to tak proste má byť, aby si možno našla naozaj to pravé šťastie.
kajka01: No keby som sa neozval, tak sa ani ona asi neozve kym by nieco nepotrebovala. A ja samozrejme hned letim a vybavim alebo urobim. Ona vsetko berie ako samozrejmost a vela krat je v tom, ze to vlastne ona vsetko vybavila a zariadila. ( o detailoch nejdem pisat) A to keby som jej povedal, ze som sa stretol s nejakou kamaratkou - tak by mi to vycitala. Aj ked teraz ona sama mi hovori, ze si mam hladat nejaku. Asi som uz zufalec ale ozaj ju milujem viac ako cokolvek na tomto svete.
sice neviem v akych frekvenciach sa jej ozyvas ale skus si dat zavazok ak je to napriklad par krat za tyzden ,ze sa jej tyzden neozves. ak sa jej ozyvas dajme tomu raz za dva tyzdne skus si kusnut do prstov a neozvat sa mesiac...len aby si videl aspon ci sa ona ozve co prejavi aspon zaujem v tom zmysle co je s tebou, aby si nebola tebou taka ista.nech ziarli aj ked nema na co..to vies len ty..skus pred nou predhodit ze sa stretnes alebo stretol s nejakou kamoskou atd...ale hlavne skus sa jej naozvat aspon urcitu dobu..
kajka01: ja si uvedomujem, ze to asi nema vyznam ale milujem ju tak, ze ju nedokazem opustit. Viem, ze je samoluba, ze pravdu musi mat iba ona, ze je tak trochu aj na peniaze (aj ked tvrdi, ze to tak nie je ale vela nasich debat nie o nas konci pri peniazoch), ze chce byt stredobodom pozornosti, ze o vsetkom musi vediet, ze ziarli (aj napriek tomu, ze medzi nami podla nej nic nie je a ze sme kamarati). Uvedomujem si aj to, ze by som v tom vztahu urcite trpel ale aj napriek tomu nedokazem na nu prestat mysliet, neozvat sa jej a nedokazem ju opustit.
purblanka: ona tvrdi, ze nema nikoho. ja neviem ci mi hovori pravdu alebo nie. som s nou malo, takmer vobec.
pardon za chyby pisala som v rychlosti...
má iného??čo sa stalo??
odkopnuty no v prvom rade jej prestan volavat piat a uz toboz nie kupovat darceky...ked sa jej stale takto vnucujes este viac ju odpudis...prestan sa ozyvat uplne ak pociti nieco ozve sa sama...ale myslim si ze ak ti povedala jasne ze uz nic tak by si sa nemal snazit o jej priazen ale radsej sa snaz zabudnut...a radsej sa ozvi starym kamosom a postupne urcite zase zapadnes do party a budu aj teba volat von. a hlavne ziadne darceky!!!! to je blbost absolutna jej este nieco kupovat za to ze ta nechce to si ju chces kupit??? zamysli sa...prjem vela sil..a aby si stretol inu sto krat lepsiu ktoa si ta zasluzi..
No nielen chlapy ale aj zeny dokazu dokonale ranit. Ja som stale zamilovany do mojej priatelky. Ona mi uz aj povedala, ze so mnou neplanuje buducnost. Ja vsak dalej bojujem a snazim sa aby sa ku mne vratila. Kupujem jej darceky, volam, pisem ale ona aj tak nechce vratit to co bolo. Boli sme spolu rok a tento druhy rok uz bojujem aby sa vratila ale bez uspechu. Som dobry, len ked jej nieco kupim alebo ked nieco potrebuje odomna. Potom ak sa neozvem, tak ona sa neozve. Za tu dobu som "stratil" takmer vsetkych kamaratov. Uz ma nikam nevolaju lebo predtym som bol len s nou a nikam som s nimi nechodil. Takze teraz mam hrozne depky z toho a neviem si predstavit ako to bez nej vydrzim. Stale ju milujem. Nie som nejaky tinedzer ak by ste si to mysleli. Budem rad, ak vy baby poradite co mam robit aby sa ku mne vratila. Dakujem.