Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(
Kriza vo vzťahu
odkopnutý-ked ti prezvoní,ty jej voláš,??nech ona zavolá,prečo musíš platiť aj to ked ona sa potrebuje vyrozprávať.Nerob to,nech platí,ved tak si ona nebude nič a nikoho vážiť.Na šminky určite má,a na kredit nie?.........Nemáš kredit,keby niečo,a ked máš na zmluvu,už ti skončila.............čo???
ahojte...ja mám tiež taký podobný problém....už 2 roky mám priatela a moc ho lúbim ale začínam pochybovať či aj on mňa ešte stále lúbi...prvý rok bol taký milý, neurážal sa a keď sme sa sem-tam pohádali vždy mi povedal prepáč a niekedy ho to tak trápilo že si aj poplakal kôli mne.No terez je to také že urazí sa za každú blbosť a dokáže mi nedvíhať telefón a ignoruje aj sms niekedy aj týžďeň a niekedy aj viac!!!už na mňa ani nežiarli..teda nie žeby to bolo dobré vo vzťahu ale niekedy žiarlil za všetko a teraz mu asi už na mne nezáleží tak mu to ani nevadí že sa pozriem napr. na zadok nejakého druhého alebo dokonca už naschvál mu hovorievam že ten chlap je pekný atď a on sa len usmeje...a slovíčko milujem ťa mi hovorieval niekedy aj 15x za deň a teraz mi to povie iba do telefónu keď sa už lúčime a to mi pripadá ako keby mi to hovoril už len zo zvyku....a keď sa pohádame tak musím ja prvá za ním doliezať a ospravedlňovať sa mu aj keď je to jeho vina tak stále iba ja!!!on mi to nepovie nikdy sám od seba!ja neviem čo mám robiť...viem že ma lúbi ale už to neni ono ako kedysi! nechcem o neho prísť ale zase byť stále smutná a trápiť sa kôli nemu to nemá význam...asi sa mu teraz nebudem ja ozývať a ani telefón zdvíhať a uvidím či za mnou príde...a musí sa aj uvedomiť!!!iba tak zistím či má nejaký zmysel to ešte ďalej ťahať....ale potešilo by ma kebyže mi niekto povie že to je len kríza ktorou si prejdú všetci zalúbenci...???:((
jasne kazdy ma chyby. myslela som uzasny v takom vseobecnom ponimani sveta -zien.:) to sa v dnesnej dobe uz nevidi casto..kazdy na kazdeho len nadava atd.
drzim palce
kajka01 no uzasny urcite nie som, kazdy mame nejake chyby a ja nie som vynimkou. Ale dakujem za poklonu. :)
V sucasnosti ju vobec nekontaktujem. Co sa zmenilo je to, ze sa ozvala ona - prezvoni a ja jej zavolam naspat. Porozpravame sa, postazuje sa mi kolko ma ona problemov a co vsetko musi riesit a to je vsetko. Uz sa jej snazim ani len nenaznacit, ze ju lubim. Porozpravame sa a rozlucime. Ubera mi to vela sil ale viem, ze to ine asi nebude.
Co sa tyka priatelov, som v kontakte s niektorymi a verim, ze postupne sa to vrati do povodnych kolaji a bude to fajn.
purblanka - ja viem. snazim sa to zmenit ale srdcu sa tazko rozkazuje. :/
Dakujem Vam za podporu. Urcite sem este napisem.
Pekny den Vam vsetkym.
odkopnuty podla mna si uzasny clovek akych v dnesnej dobe nie je vela..mozno az prilis dobry alebo naivny. to co si napisal ako priklad co obcas robila muselo to boliet.a myslim si ze si zasluzis uplne niekoho ineho nie babu ktora by s tebou zametala ty sice nepovies nanu nic zle, ok..ale mas na viac pre teba a takto sa sam brzdis v tom aby si taku nasiel nie silene samozrejme treba nechat vsetko tak a potom ta stretne niekto kto bude za to stat. co sa tyka tych priatelov aspon skus zavolat nejakym starym znamym.pokecat obcas niekam si vyjst a mozes tak niekoho stretnut ani nebudes vediet ako....
smutka,čo sa stalo??už ho neľúbiš??
Ja sa skor citim na opacnej strane, po roku a pol pocitujem, ze sa nieco zmenilo a chcela by som pauzu aspon... ale on sa tvari, ze ma zo dna na den viac miluje a ja nemam to srdce mu povedat, ako to vidim ja... nechavam este veci dozriet, lebo zatial to tak pocitujem 2-3 tyzdne. Verim, ze city sa mozu vselijako vyvijat. Ale urcite by som nemala to srdce spravat sa k nemu tak, ako tvoja priatelka k tebe odkopnuty... To fakt je uplne mimo.
no veľmi smutné-si ako odkopnutá hračka-čo nás tu všetkých mrzí.Rozmýšľaj trochu nad sebou.Nemá to žiadny význam.
Ahoj odkopnuty,
no potom, co som si to tu precitala myslim, ze ta zena si ta voooobec nevazi... a nicim pre nu nie si... je to smutne, ale z tych prikladov co si napisal, je to tak. Laska nelaska, stracas cas...
rony26 dakujem za tvoj pohlad. vo vela veciach mas pravdu. Ale ona sa takto spravala uz predtym. Bolo by to na dlhe pisanie sem a v podstate to ani tak do detailov tu nechcem zverejnit. Mozno jeden priklad - mala narodeniny a dohodli sme sa, ze po praci pridem za nou, dam jej darcek a zagratulujem jej. Je z ineho mesta a tak som jej radsej zavolal, ze vyrazam. Ona mi oznamila, ze je niekde von s kamaratkou a ze sa mi ozve neskor. Neozvala sa a tak som siel vecer o desiatej k nej. Nebola doma, tak som jej zvonil na mobil, ze ju teda pockam. Cakal som dve hodiny v aute - bezvysledne. Potom ked mi uz bola zima, siel som do najblizsieho podniku a tam som ju uvidel aj s kamaratkou a nejakymi kamaratmi ako sa bavia. Pocas tych dvoch hodin mi ani raz nedvihla mobil. Musim zdoraznit, ze to bola uplna nahoda, ze sme sa tam stretli. Ked ma uvidela, vyletela na mna, ze co ju sledujem a ze sme sa dohodli ze mi zavola ked sa vrati domov. Samozrejme, ze mi neverila ze to je nahoda a urobila z toho skandal pred nimi. Jej kamaratka ma zavolala k ich stolu. Chvilu som tam sedel ale potom som sa rozhodol ist domov. Ona si ma nevsimala. Siel som do auta a sla ma odprevadit jej kamaratka, ktorej som dal kvety a darcek co som mal pre nu aby jej ho dala.
Neozvala sa mi potom par dni a ked ano tak bola urazena, ze som ju sledoval. Po dalsich par dnoch ked ju to preslo sme sa stretli a bola ako vymenena - ten darcek sa jej velmi pacil. A zase bolo chvilu vsetko ok.
A takychto prikladov mam viac.
Ja som prisiel o dost kamaratov kvoli tomu, ze som chcel byt stale s nou. Ale nic jej nevycitam. Nikdy by som ju nenazval mrchou a ani nicim podobnym.
Co sa tyka tej pomoci, ja jej vzdy velmi rad pomozem, ci budeme len kamarati alebo aj nieco viac. Len ma mrzi to ze sa ozve vyhradne len vtedy ked nieco potrebuje. Vybavil som jej pracu, pomohol v skole, pomohol aj nejak inac a nikdy som jej to nevykrical a nikdy to ani neurobim. Takze tak.