Kriza vo vzťahu

Príspevok v téme: Kriza vo vzťahu
smutna

Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(

purblanka

prosím ťa,z tvojho písania vidím,že dievčatá by mali o teba záujem,ale ty sa musíš posnažiť.Nájdi si nejaké koníčky,choď von,alebo športovať,aby si sa stále nezaoberal ňou.Pozri,ja som mala 5 ročný vzťah,ktorý som ukončila ja.Nemohla som sa z toho dostať.5 rokov som sa tak trápila,deň čo deň,začala som piť aj fajčiť,ani neviem ako som prestala,,,,po5 rokoch mi zavolal,a stretli sme sa a dali do kopy na nejakú dobu-možno rok,ale už to bolo iné.Rozišli sme sa,a zase som sa trápila.prešlo tolko času a ja už som neverila na lásku-no a potom náhoda urobila svoje.Našla som si priatela cez net,a dnes uz ž sme spolu skoro 8 mesiac.Nie som najmladšia,mám 40 rokov.Tak nestrácaj aj ty zbytočne čas,a nemrhaj ho na ňu,ked si to vôbec nezaslúži.Naozaj tie roky idú,priam letia.Verím,že to zvládneš.

rony26

presne toto iste som robil vyse pol roka...vnucoval sa, natlacal, prosil, vtieral, znasal modre z neba, nazvat sa to da vseliako...az potom som sa nad tym zamyslel a pochopil ako sa veci maju...prestal som s tym, lebo by som sa zblaznil...zblaznil z toho ako som kazdy den dufal, ze sa vsetko vrati...z toho ako som cely den hladel na mobil, visel na nete s nadejou, ze sa nieco zmeni...potom som pochopil, ze je to marne a skoncil som s tym...je mi takto lepsie...netvrdim, ze sa k nej myslienkami nevraciam, prave naopak, je to castejsie ako by som chcel...ale uz neanalyzujem kazde jej slovo, vetu, prejav a nevyvodzujem si z toho svojske teorie ...a este nieco som spravil...prestal som ju z toho obvinovat...ona zato naozaj nemohla, vsetku „bolest“ som si sposoboval ja sam a nemozem ju predsa vinit z toho, ze mi nemohla dat, co som od nej ocakaval...takze sa chcem trochu zastat aj tej tvojej ex...jednoducho ti povedala, ze s tebou v buducnosti nepocita a to, ze ti neopatuje tvoje city z nej nemoze robit automaticky mrchu (viem, ze si ju tak nenazval, ale nepriamo tvoje prispevky zvadzaju k tomuto dojmu)...k tomu, ze ta vyuziva len tolko, ze ak berie vas vztah ako kamaratsky tak jasne, ze sa ozve ked bude chciet poradit ci s niecim pomoct, to kamarati robia...to ze ty to beries ako vyuzivanie, vyplyva z toho, ze medzi vami nevidis kamaratstvo...inac by to bolo jednoduche, bud pomozes alebo nie...lenze milovanemu cloveku sa tazko hovori nie, vsak?...ale nechcem ju silou mocou obhajovat, len som sa skusil nato pozriet aj z druhej strany, z pohladu, ktory som tiez dlho odmietal...a tie tvoje ocakavanie o zmene su teraz zbytocne a zbytocne sa v tom budes utapat...otvorene ti tvrdi, ze ste kamarati, ze nemas zit z minulosti, tak nemozes predsa cakat, ze ti tento tyzden zazvoni telefon a vsetko sa zmeni...ale ty to cakas, lebo lietas v oblakoch, snivas...v tomto svete sa to uz sice nenosi, ale snivaj dalej, snivaj o laske, lebo to je to co hladas, to co chces, takze nechyba ti ona konkretne, chyba ti to ako si sa citil ked si bol s nou... a raz sa tento sen stane skutocnostou a ty stretnes osobu, ktora ti bude vsetkym, no zaroven ty budes vsetkym pre nu...a vtedy pochopis, ze to co riesis teraz bola len strata casu

odkopnuty

Dakujem Vam vsetkym za podporu a velku pomoc. Som rad, ze sa mi snazite pomoct. Purblanka - mozno sa taka nachadza ale hrozne to taji. Mozno keby taka bola a myslela by to uprimne, dokazal by som sa jednoduchsie dostat od tejto sucasnej. Mam ale taku skusenost, ze kazda mi povie, ze som super chalan ale ze chce byt so mnou len kamaratka. Proste neviem cim to je. Ja mam asi aj taku chybu, ze vsetky zeny (uplne vsetky) vidim ako dobre, nevinne, uprimne (neviem ako to mam presne popisat). Asi som nejaky zasneny a mam ich zidealizovane a to je mozno chyba. A tiez si dost neverim. Aj ked moje okolie si to nemysli. Mam problem co i len oslovit nejaku babu. "Obdivujem" tych frajerov, co dokazu babe hucat aj dve hodiny sprostosti do hlavy a divim sa zase tym babam, ze ich dokazu pocuvat a to len preto lebo chalan vyzera dobre. Mam uz tesne po 30ke a zacinam mat mozno paniku, ze zostanem sam. :( Viem, ze to este nie je vela. Lenze zase nie je vela slobodnych zien v "mojej kategorii". No tak nejak som sa zase vyspovedal. Ale aspon trochu som vas "uviedol do deja" ako sa citim a ake myslienky mi behaju hlavou.

purblanka

Prosím ťa nechaj ju tak-veď čo ak práve pre túto slečnu,nevidíš,čo sa deje okolo teba.Čo ak je do teba tiež nejaká zaľúbená,a ty to nevidíš kvôli tejto...Čo ak máš na blízku tú pravú,a len ty sám si to odďaľuješ.Môžeš byť šťastný,ale buď rozumný a uvažuj triezvo.Táto ti dala najavo,že môže ťa ovládať,a tebe to stačí???Do kedy to chceš takto zvládať a trápiť sa???Keď ti povie,aby si skočil do studne?Kašli na ňu.Nezabíjaj svoj čas,a svoje mladé roky kvôli takejto.Alebo potrebuješ životnú facku??Chceme ti mnohí pomôcť,tak to aspoň skús.Sme tvoji priatelia,a pomôžeme ti,ak to budeš potrebovať.Drž sa.

kajka01

liana ma uplnu pravdu....nerob zo seba chudaka a maj svoju hrdost za to ze ju milujes svoju hrdost stracat nemusis, ona si je vedoma ze spravis hocico a smama si je vedoma ze ta vyuziva. povedz jej ze to nespravis , nemas cas alebo hocico si vymysli...pockaj aky to bude preplesk pre nu

liana01

ved to je to, ty toho robis az moc a prave to jej postoj nezmeni, pochop, bude ta vyuzivat nadalej a vyvolavat ti nadalej len ked cosi potrebuje, ale lubit ta takto nebude, vie ze sa nanu nevykasles ze s tebou moze zametat ako chce...co by ozaj mohlo jej postoj zmenit je to ze zmenis svoje spravanie voci nej, ved otvor oci radi ti to tu milion ludi, prestan jej robit poskoka, ked bude nieco chciet od teba odmietni ju, povedz jej normalne ze ved povedala ze ste kamosi a kamosi toto nerobia a poloz..proste s nou vybabri..a neboj sa toho ze je hrda, aj ja poznam takych ludi ale proste ked po dlhsej dobe pochopi ze jej nebudes robit poskoka, tak uvidis ako sa zachova, uvidis jak sa vyfarbi a spoznas jej pravu tvar...aj ked si myslim ze to nic dobre nebude, lebo to vyzera byt fakt mrcha sorry a ty si somar ze to znasas..sorry som len uprimna

odkopnuty

Ja viem, ze ma vyuziva ale ja som taky idiot, ze mi to asi ani neprekaza a ak by cokolvek co pre nu urobim zmenilo jej postoj, tak to urobim. Je to uz chore odomna. Asi mi pomoze len psychiater. :o) Ked milujem niekoho, tak je to naplno a je to aj s jej chybami aj so vsetkym co je na nej krasne ale aj co je zle. Proste ja som taky... :o(

purblanka

využíva ťa,prosím ťa,nič jej nedávaj a nerob jej žiadne služby.Vypočuj si ju,a povedz jej ok,budeme IBA kamoši.Nech vidí,že nie si ňou posadnutý,aj keď si.Snaž sa byť k nej normálny a nepreháňaj s prejavovaním záujmu o ňu.Ona vie,že urobíš pre ňu všetko,preto sa stále na teba obráti.Nerob stále to,čo ona od teba očakáva,niekedy sa jej aj ty postav,si predsa chlap,niePrepáč,nechcem byť zlá,ale nepodceňuj sa tak,bude to ok,ale aj ty sa musíš nejak vzoprieť,aby s tebou nekývala.

odkopnuty

Tak po dlhsom case sa znovu ozyvam. Posledne dni mi zavolala sama od seba. Myslel som si ze sa nieco zmenilo ale bohuzial vsetko po starom. Hovorila o sebe, ako sa ma a tak a ja to iste. Nezabudla mi pripomenut, ze sme len kamarati a ze nemam zit z minulosti. To by bolo vsetko ok, len potom z nej zase vyslo, ze nieco asi bude potrebovat. Takze to ze sa ozvala, opat nie je jej dobra vola. To ked mi zavola, mi vzdy da taku nadej. Viem ze je to nerealna ale aj tak stale dufam, ze sa to vsetko zmeni a budeme spolu. Citim sa strasne :( Co dalej? :(((

odkopnuty

Viem, ze jednostranna laska nema vyznam. Tazko je pocuvat niekoho ked ti nic nehovori. Myslim si vzhladom k jej povahe, ze ona je taka hrda, ze sa neozve a ked tak len mozno z nejakej povinnosti alebo ked bude nieco potrebovat. Je to nepredstavitelne ako mi chyba a ako velmi chcem byt s nou...