Kriza vo vzťahu

Príspevok v téme: Kriza vo vzťahu
smutna

Začnem s tým že som strašne na dne:(..po dvoch rokoch ma môj vzťah neviem či krízu alebo niečo také..priatel už necíti ku mne to čo kedysi...myslim si že je to nejaká kríza ktoroou prejdeme ale musime niečo zmeniť...on chce pauzu no podla mna tá nič nevyrieši:(.prosim vas ked ste niečo také zažili poradte mi pretože fakt neviem čo mam robiť..prosim:(

smutna

envy1234:
akože moja fakt fakt neskutočne fakt ti dakujem zato čo si mi napísala:)..si skvelá a si mi strašne teraz zdvihla sebavedomie..jj viem jaky su chlapi ked im ukazujeme už privelmi city spravaju sa jak najdokonalejšie muži na svete... ale ked ichignorujeme a robime si čo chceme vtedy dolezu aby boli aj s nami a viac si vážia ak im dávame ukazáť že niesú jediný a že sa obídeme bez nich..moja chyba je aj to že som strašne naviazaná na neho a to mi aj on povedal..a to si uvedomujem ajja že je to nesmierna chyba..pretože sa niečo stane a ja si to berem strašne k srdcu sama si všetko vyčítam čo sa deje:(..a si myslim že si nezaslúžim tak trpieť jak trpím:(...vieš čo?..my na začiatku nášho vzťahu sme boli neskutočne zamilovaní do seba to nebola sekunda čo sme neboli pri sebe sme sa nepohli ani do kuchyne bez seba..proste stále sme muselibyť spolu 23hodin z 24hod.. pisali volali a všetko... sice po dlhej dobe sa to zmenilo pretože už nam to liezlo tak povediac krkom... ale strašne chcem byťs ním poterbujem ho...proste sme si už zvykli na seba lebo nieje to kratka doba čo sme spolu a milujeme sa ja viem..len proste už tá iska tomu vzťahu vyprchá ako keby to bol nejaký stereotyp...možno toto treba napraviť...a ja si myslím že každý vzťah ma niekedy nejakú krízu a možno treba aby dvaja si oddýchli kusok od seba a jak si budú chybať tak to bude normálne a budu opäť spolu:)...
fakt moja dakujem ti velmi pekne čo si napísala..lebo si ma tým naštartovaala:)...ete raz DIKY!

envy1234

smutna, skus robit to, co predtym, ked ste sa dali dokopy, aj ked to bolo davno- vyraz si s kamoskami, opat si zabehni do fitka alebo rob, co ta bavi. skratka mu nedaj najavo, ze by si sa aj pretrhla, len aby ste boli spolu. chlapi ked zacnu rozmyslat, ze "co ta moja robi, ked nie je teraz so mnou?" a vie, ze ma v tebe rovnocennu partnerku, ktora ma vlastny zivot( aj ked tvoj priatel je jeho megavelkou sucastou), skor s tou kockou ostane, akoby mal mat na krku citovo zavislu. (tym nechcem povedat, ze ty nou si, len aby si nebola) - ja som urobila tiez taku hlupost, ze by som sa bola pretrhla, len aby sme boli spolu stastni a co najviac spolu, ale vzdy nastal nejaky problem, aj ja som potom chcela pauzu.. ale som sa o tom porozpravala s kamoskou a uvedomila som si, ze v prvom rade si musi baba vazit samu seba a nakladat so sebou ako s niecim jedinecnym- smutna, ved ty si pre toho svojho "vyhra". tak mu ukaz, aka si skvela a spolocenska a on si to hned uvedomi.. sorry, ze som sa tak rozkecala... snad to nevyznelo ako bludy z nejakej sekty ci co.. skratka zakladom je povazovat seba samu za skvelu, smutnucka, v ziadnom pripade sa nepodcenuj ;-)

smutna

tak on mi povedal že v tom iná nieje...len že to už nieje také jak na začiatku:(..proste sám nevie rpečo sa to tak stalo a tak to dopadlo.. raz sme už mali pauzu po ktorej zistil že ma miluje a sme sa dali o5 do kopy:(.... mám sa s ním o tom pororzpávať ale netuším jak to mam napraviť alebo čo mam pre to spraviť..ja robím všetko aby bol šťastný aby sme MY boli šťastní:(už som zufala a ked sa to skončí to neprežijem:(

nb

pauza neznamena koniec hoci to nieje dobre znamenie.Ja som tiez chcel vo vztahu pauzu pretoze som nevedel co ktomu dievcatu naozaj citim tak som si to chcel ujasnit.Aj sa tak stalo po nejakej kratsej pauze som zistil ze ju mam naozaj rad a chcel som vo vztahu pokracovat a teras by malo byt vsetko ok.
PS:toto je moj pripad neviem ako je to u vas a ako zamysla on.

sssls

a opýtala si sa ho prečo to tak cíti? nevieš, či nie je v tom druhá? treba si sadnúť a prediskutovať, určite má nato dôvod, resp. vie čo sa zmenilo vo vzťahu, hmm?

hora

je ina doba, aj ja som to zazil, po urcitom case ak sa vstah nekoreni niecim novym upada a nastava koniec. rob nieco nove...